Pretraži

NUMEROLOZI TVRDE DA JE DANAS MAGIČAN DAN: Niz dvojki najavljuje velike promene

Astro
0
Photo: Pixabay.com

U numerologiji postoje takozvani datumi ogledala, oni koji se preslikavaju kao u ogledalu. Prvi takav u februaru je 2. 2. 2022. Veruje se da su ovi datumi preteče promena u životu i mogu značajno uticati na sudbinu, piše Sensa.

Niz 2- 2- 2- 2- 2 navešće vas da preispitate svoje vrednosti i život uopšte. Neko će shvati svoje greške koje je ranije negirao, neko će shvatiti da se od samog početka kretao u pogrešnom pravcu i radikalno će promeniti putanju svog razvoja. Sve ovo može dovesti do promena u vašoj sferi finansija. Velike su verovatnoće da promene donesu probleme. Moguće je smanjenje zarade, povećanje rate, veći troškovi u svakom smislu. U ovom trenutku mogu se pogoršati odnosi sa vašim dužnicima, koji neće hteti da vam vrate novac.Tokom ovog perioda ključno će biti da pokažete smirenost i mudrost. Da ne reagujete na provokacije, da pokažete da razumete situaciju i da srtpljivo čekate povoljan trenutak, kako bi situacija krenula u pozitivnom smeru.

Iskorisite niz od 5 dvojki da povećanje sopstvene aktivnosti, da se bavite sportom, šetate, trčite… Vaše zdravlje će 2. februara biti na vrhuncu, kao i vaša energija, što će vas gurnuti u nova dostignuća.

Na datume ogledala, Univerzum nam može poslati određene znakove koje treba da primetimo, a ne da uzimamo za slučajnosti. Mogu se manifestovati kroz često ponavljanje iste melodije, fraze, kroz isti osećaj koji imamo u stomak, kroz deža vi. U ovom trenutku, čim osetite nešto neobično ili primetite čudnu tendenciju ponavljanja nekih događaja, obratite pažnju na događaje koji se dešavaju oko vas. Možda će neke radnje koje preduzmete biti odlučujuće u budućim događajima, ili vas ljudi sa kojima ste stupili u kontakt nešto prećutkuju ili manipulišu vama.

Ako osećate nelagodnost, trebalo bi da budete pažljiviji u svojim rečima i delima. Možda vas na taj način univerzum upozorava na opasnost. Ako vam signali univerzuma ne donose nikakvu nelagodu, a melodija koja se iznenada oglasila negde na uglu ulice deluje prijatno i veselo – možda radite sve kako treba, a u budućnosti vas čeka prijatan bonus ili iznenađenje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro