Pretraži

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA MART: Izračunajte svoj broj i proverite šta vas čeka!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Kako biste saznali kakva vam je numerološka prognoza, neophodno je da prvo izračunate lični broj životnog puta tako što ćete sve brojeve u datumu svog rođenja sabrati i svesti na jednocifren broj.

Primer:

Ako ste rođeni: 27.6.2021. godine – 6 + 2 + 7 + 1 + 9 + 8 + 8 = 41

Zatim saberite ponovo dok ne dođete do jedne cifre – 4 + 1 = 5

Broj životnog puta: 5

Evo šta predviđa numerologška prognoza za mart:

Jedinica

Ovog meseca će vam biti naklonjena atmosfera na radnom mestu. Mogućnosti za napredovanje pojaviće se već početkom meseca. Što se tiče finansija, budite oprezni- ovog meseca biće više rashoda. Moraćete da donesete odluke o važnim stvarima, ali neka to bude nakon detaljnog promišljanja. Sredinom meseca moguć je sukob mišljenja ili svađa, stoga se maksimalno potrudite da do toga ne dođe. Kontrolišite svoje reči i emocije. U porodici će ovog meseca vladati harmonija, kao i u ljubavi. Povedite računa o zdravlju krajem meseca.

Dvojka

Početkom meseca očekuju vas dodatne obaveze, ali dobićete i podršku kolega i nadređenih. Biće i prilike za profit, ali klonite se sukoba s konkurencijom. Krajem meseca očekuje vas odlazak na službeni put. Kada su po sredi važne odluke, bilo da je u pitanju posao, finansije ili životna pitanja, ne bi bilo loše da potražite savet iskusnih ljudi. U odnosima s partnerom i prijateljima vladaće harmonija, ali ipak se dodatno potrudite da pokažete malo više nežnosti i razumevanja.

Photo: Pixabay.com

Photo: Pixabay.com

 

Trojka

Ovog meseca očekuju vas sreća i blagostanje. Na poslu će sve teći kako treba, ostvarićete napredak zahvaljujući timskom radu. Na osnovu dobrih rezultata mogu vam biti dodeljene nove odgovornosti. Krajem meseca mogu vas očekivati prijatne promene. Odnos s partnerom je sjajan, iako ste oboje zauzeti i nemate mnogo slobodnog vremena. Promene vremena mogu uticati na zdravstvene tegobe- odmarajte što više i budite oprezni u saobraćaju.

Četvorka

Ovog meseca ćete raditi sa pozitivnošću i puni elana. Možete započeti rad na novim projektima. Početkom meseca vaši pretpostavljeni vam mogu dati još zaduženja jer ste se doboro pokazali ranije. U ovom mesecu će se pojaviti nove mogućnosti za profit.Možete postići uspeh u svemu što poželite. U ljubavnom životu vlada idila, partner je posvećen i nežan, ljubav cveta. Krajem meseca može doći do nekih problema u porodici.

Petica

Ovog meseca očekuje vas dosta posla. Timski rad će dovesti do boljih rezultata, a biće i prilika za ostvarivanje profita. Budite spremni da se krajem meseca pojave određene poteškoće i prepreke koje mogu usporiti vaš napredak. U istom periodu mogući su i porodični problemi.Pokušajte da sve rešite mirno i trezveno, koliko god je moguće. Neće biti čudno ako se usled pritisaka na poslu i kod kuće javi dodatni stres i prateće tegobe.

Šestica

Početkom meseca bićete puni pozitivne energije. Bižete dodatno motivisani da radite što će rezultirati profitom, ali čuvajte se konkurencije koja ne posluje po pravilima. Krajem meseca možete početi da radite na novim planovima, ali pre nego što donesete odluke o važnim stvarima, razmislite da li je to ono što zaista želite i da li je vredno žrtve i ulaganja. Krajem meseca mogući su sukobi u porodici i neslaganja oko mišljenja. Pokušajte da ih rešite, jer to su ljudi koji su vam najbliži u životu.

Sedmica

Amosfera na poslu je sjajna, sve teče po planu, svoje zadatke obavljate s lakoćom i sklapate nove poslove. Motivisani ste, a kolege iz tima vas podržavaju. Biće prilike za ekonomski napredak. Sredinom meseca postoji mogućnost da sretnete nekoga koga dugo niste videli, što će vas veoma obradovati, kao i da čujete dobre vesti od nekog člana vaše porodice. Biće prilike za slavlje!

Osmica

Stvari će biti bolje ovog meseca. Velike su mogućnosti da ostvarite veću zaradu, da napredujete, samo je potrebno strpljenja i dosta marljivog rada. Verujte u sebe! Sredinom meseca očekuje vas poslovno putovanje na kome ćete ostvariti važna poznanstva i steći nova iskustva. U odnosima s porodicom i partnerom sve je na svom mestu, vlada ljubav, sreća, poštovanje, kako i treba da bude. Ipak, krajem meseca možda ćete osetiti iznenadni nemir, javiće se neka zabrinutost. Pokušajte da osvestite te emocije- možda samo umišljate.

Devetka

Ne gubite vreme na beskorisne poslove ovog meseca, već se fokusirajte na ono što je ranije započeto pa odloženo. Završite ga! Atmosfera na poslu će biti dobra, podstičuća, bez negativnih uticaja. Kod kuće je takođe sve u redu, što znači da imate sve uslove da marljivo radite i ostvarujete svoje ciljeve. Ako imate dete, očekujte dobre vesti od njega. Zdravlje vam može biti ugroženo krajem meseca.

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro