Pretraži

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA DRUGU POLOVINA AVGUSTA: Nekim brojevima slede velike promene, dok nekima predstoji bezbrižan period

Astro
0
Photo: pixabay.com

Naime, svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije. Ona se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.Prema numerologiji, u narednom periodu možete da očekujete sledeće:

JEDINICA

Energija ovog meseca vas tera da napustite zonu komfora. Druga polovina meseca donosi vam nov ciklus u životu, akciju i ciljeve.

Nemojte menjati ono što dobro funkcioniše. Preispitajte odnose s voljenima, ali posvetite se i sebi.

DVOJKA

Ako slušate uvek svoj razum, možete imati problem. Poslušajte i glas intuicije jer vas može odvesti do novih pobeda. Slušajte srce.

Budite dobar prijatelj i saslušajte voljene osobe, ali ne pokušavajte da ugodite svima, jer ćete do kraja meseca biti u tuđim brigama.

TROJKA

Čeka vas bezbrižno doba, a zračićete šarmom i dobrim smislom za humor. Kreativnost dolazi do izražaja, pa pustite svojoj mašti i umu na volju kad su u pitanju hobiji, dom, posao…

Sve će uroditi plodom, pa budite slobodni da iznesete i mišljenje i svoj talenat na videlo.

ČETVORKA

Slede ozbiljni zadaci, ciljevi u karijeri, ali morate biti fokusirani na ono što želite. Zapišite na papir, označite koliko ste napredovali.

To će vam dati poverenje u to da je vaš put ispravan, ali i da razumete kad je vreme da stanete.

PETICA

Ovaj mesec će vam doneti promene, a neke stvari koje su vas pre radovale više to ne čine. Nova iskustva vas čekaju, ali nemojte da grabite prvu stvar koja vam se pričini zabavnom, već se usredsredite na ono što želite.

Avanturistička energija broja 5 može vas odvesti daleko. Pratite ono što vas inspiriše.

ŠESTICA

Ovo je porodično vreme, pa ga provedite kod kuće, sa voljenima, decom, braćom i sestrama. Možda će biti teškoća, ali rešićete sve probleme.

Ne prebacujte svoju odgovornost na druge ljude, niti im postavljajte prevelike zahteve.

SEDMICA

Odmorite se od uobičajenih aktivnosti i zapitajte se šta biste želeli da radite, šta je ono što vam prija, šta želite da naučite.

Zaokret ka unutrašnjem "ja" vas čeka, a moći ćete da rastete kao ličnost, ali se fokusirajte na ceo proces umesto što čekate da rezultat dođe sam od sebe.

OSMICA

Ovaj mesec će vam doneti nove ambicije na polju karijere, pa biste mogli da potražite nov posao i poslodavca.

Ako ste sami svoj šef, fokusirajte se na traženje novih klijenata. Najbolja investicija ste sami sebi. Bićete u iskušenjima, ali nemojte im podlegati.

DEVETKA

Deveti mesec je kraj ciklusa. Verovatno će neke stvari u vašem životu morati da odu. Ne žalite za propuštenim prilikama i oslobodite ih se u miru.

Biže potrebna žrtva, ali vredna je, pa nemojte biti nezadovoljni, već se posvetite ljudima koje volite.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro