Pretraži

NOVČANI HOROSKOP ZA APRIL: Bikovima će se okrenuti sreća samo ako se ne budu plašili, Ribe čeka upozorenje

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ovan (21.03 – 20.04.)

U aprilu, Ovan ima jedan od najboljih perioda u godini. Njihova snaga i energija dostižu vrhunac, bude želja za pomeranjem planina. Ipak, bolje je to usmeriti na unapređenje sopstvenog doma ili uspostavljanje porodičnih veza. Jasnim i sistematičnim delovanjem moguće je postići čak i malo, ali pouzdano povećanje sredstava. U trošenju je preporučljivo biti racionalan i ne prelaziti predviđenu granicu, ali možete se počastiti i odlaskom u restoran ili kupovinom kvalitetnih stvari.Bik (21. april – 20. maj)

Prema finansijskom horoskopu za april, sreća će se okrenuti onim Bikovima koji su poslovno aktivni i ne plaše se da dođu do izražaja. Prvu trećinu meseca, njihov vladar Venera će biti u prebivalištu, udvostručavajući šanse za uspeh i društveno i materijalno. U narednih 20 dana, zvezde preporučuju da se ne kupuju naglo. Mudrije je investirati u nešto vredno i posvetiti većinu vremena poboljšanju svojih veština.

Blizanci (21.05 – 20.06)

Budite izuzetno oprezni u rukovanju novčanim tokovima. Nikako ne učestvujte u sumnjivim transakcijama, budite oprezni sa poslovnim dogovorima i odlukama. U preostalim danima, naprotiv, biće prilike da dobro zaradite, za šta ćete morati da delujete odlučno, aktivno i neustrašivo.

Foto: WALTER ZERLA / ImageSource / Profimedia

Foto: WALTER ZERLA / ImageSource / Profimedia

 

Rak (21.06 – 22.07)

Rakovi, prema zvezdama, moraju da se fokusiraju na svoje karijere. Kroz profesionalna dostignuća, prema finansijskom horoskopu za april, stići će im blagostanje. Vaažno je da uprkos promenama ostanete uravnoteženi i smireni.

Lav (23.07 – 22.08)

U narednom periodu, Lav treba da preuzme razvoj obećavajućih projekata koji će doneti dobre novčane relacije u budućnosti. A prijatelji i istomišljenici će pomoći u sprovođenju ovih planova. Mnogo je manje verovatno da će stvari koje su započete same uspeti. Povežite se sa ljudima od poverenja.

Devica (23.08 – 23.09)

Oni koji su pod uticajem Merkura imaće priliku da unaprede svoje profesionalne veštine, što će prouzrokovati povećanje priliva novca u njihovim životima. Međutim, za ovo ćete verovatno morati da idete na putovanje ili malo poslovno putovanje. Neke od Devica u aprilu čekaju unapređenje ili prelazak na novi posao, što će im ojačati materijalnu situaciju.

Foto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

Foto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

 

Vaga

Početak proleća za Vagu će obeležiti novi izgledi u poslu. Međutim, mnogo će zavisiti od njihove sposobnosti da komuniciraju sa drugim ljudima i grade uzajamno korisne odnose. Neki predstavnici vazdušnog elementa mogu obradovati poklonom neku blisku osobu.

Škorpija (24.10 – 21.11)

Finansijski horoskop za april najavljuje da Škorpije imaju mnogo rutinskog posla, koji će, međutim, morati da se pozabavi brzo, bez odlaganja. Tada neće biti kašnjenja u popunjavanju bilansa. Javne aktivnosti će takođe biti povoljne, kao i svako zvanično poslovno partnerstvo. Jedini uslov je da se striktno pridržavate klauzula ugovora, ispunjavajući sve ugovorene obaveze.

Strelac (22.11 – 21.12)

Horoskop za mesec skreće pažnju Strelca na potrebu da poboljša odnose sa drugom polovinom. Saveti partnera mogu vam posebno pomoći da se razvijate. Rad u tandemu sa nekim takođe će postati produktivan. April 2023. je pogodan i za sklapanje velikih transakcija, ali je važno unapred pregledati svaku klauzulu ugovora, bez poveravanja ove stvari trećim licima.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi planiraju veoma aktivan mesec – kontinuirane sastanke i putovanja, uglavnom radnog karaktera. Doći će do izražaja sposobnost pregovaranja i pronalaženja pravih informacija. Budite strpljivi jer je moguće da će se neki planovi sporo ispunjavati.

Vodolija (20.01 – 18.02)

Poslovni horoskop Vodolije preporučuje da ove poslednje obrate veliku pažnju na situaciju u sopstvenom domu. Neko planira kupovinu nekretnine ili proširenje životnog prostora u vezi sa selidbom. Generalno, deca, rođaci i prijatelji će postati izvor radosti i pozitivnih emocija. Što je bolja situacija u porodici, to su prihodi stabilniji.

Ribe (19.02 – 20.03)

Finansijski horoskop za april za Ribe upozorava one čiji je horoskopski znak pod uticajem planete Neptun da njihov prosperitet direktno zavisi od unutrašnjegstanja i kreativne aktivnosti. Istovremeno, ne treba zaboraviti na odmor i blagovremeni oporavak.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro