Pretraži

NJIH IZBEGAVAJTE U ŠIROKOM LUKU: Ovi znaci Zodijaka su najveći preljubnici

Astro
0
Photo: Pixabay.com

Horoskopski znak vašeg partnera umnogome oslikava njegov odnos prema ljubavi, posvećenosti, a, na kaju krajeva, i prema vama, piše luftika.rs.

Želite li da se jednog dana probudite i shvatite da je vaš partner serijski preljubnik?

Ukoliko ne želite, evo znakova koje treba izbegavati u širokom luku. Ako ste pak u vezi sa nekim od ovih znakova, pazite dobro i otvorite četvoro očiju: ne piše vam se dobro.Ovan

Ovaj Vatreni znak poznat je po svom strastvenom temperamentu i kratkom fitilju. Ovnovi su poznati i po tome što su strastveni ljubavnici kojima je seks veoma važan.

Oni se retko smire u braku – upravo suprotno: Ovnovi se u braku osećaju kao u zatvoru. Lako se upuštaju u afere jer im libido ‘besni’ i teže da traže zadovoljstvo u različitim partnerima.

Vaga

Zbog svoje neodlučnosti i preterane želje da ostave dobar utisak, Vage su sklone flertovanju. Veoma su strastvene, ali istovremeno i nerealne, pa maštaju o večnoj ljubavi koja će im ostvariti sve ljubavne i druge želje.

Zbog toga obično nisu zadovoljne svojom trenutnom vezom, a u kombinaciji sa činjenicom da padaju na laskanje, posledice mogu biti veoma neprijatne. Po partnera, naravno. Srećom, pukom srećom, Vagama je važno tuđe mišljenje, pa svoje izlete umeju da sakriju ili potisnu.

Strelac

Još jedan vatreni znak koji ne može da zamisli svoj život bez seksa. Strelci su poznati preljubnici, ali ne varaju vođeni emocijama, već isključivo požudom.

Oni ne misle o preljubi kao o nečemu nemoralnom, već pre kao o nasušnoj potrebi. Osobe rođene pod ovim znakom vode računa o svom izgledu, a njihovom šarmu je teško odoleti. Niste odoleli ni vi, neće niko drugi.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro