Pretraži

NIKO IM NE MOŽE ODOLETI: Ova tri znaka Zodijaka svi žele u društvu

Astro
0
Photo: Pixabay.com

Takvi likovi su omiljeni u svakom društvu i za njih važi da su najbolji prijatelji i partneri.

Rođene u znaku Vodolije, Lava i Strelca svi vole, neodoljivi su, šarmantni i osvojiće svačije simpatije, piše Luftika.rs.

Vodolije

Njihova mašta je toliko bujna da često prevazilazi stvarnost. Njih uvek prati zabava i sa njima se najlakše odluta u svet mašte i fantazije.

Vodolije zauzimaju ozbiljan stav samo kada nekome treba da daju prijateljski savet. U tim slučajevima odlikuje ih objektivnost, jednakost i pravičnost.

Ponekada umeju da se ponašaju otkačeno, što često nailazi na nerazumevanje okoline. Duhoviti su i uvek su poželjni u većem društvu. Dobri su kao motivatori, pošto su i samo večito motivisani.Za srećnika koji osvoji njihovo srce Vodolija će sve učiniti kako bi ga usrećila.

Lav

Njhov život obeležen je zabavom, a vođen adrenalinom. Lav voli život, pa vam nikada neće dopustiti da upadnete u rutinu i monotoniju.

Ipak, više od svega Lav voli sebe i da bi bio srećan neophodno je da prvo zadovolji svoje želje, a tek onda će svoju pažnju usmeriti na druge.

Njihov entuzijazam je zarazan, a ako naučite da ih „razumete“, njihovi fazoni i dosetke postaće vam beskrajno šarmantni. Lavovi su romantici koji cene tuđu pažnju, a ako gaji osećanja prema vama, daće sve od sebe da vam bude najbolji mogući kolega, prijatelj i ljubavnik.

Strelac

Njihova privrženost i predanost osvojiće vas na prvu loptu, a Strelac će cam postati prijatelj za ceo život. Oni nikada neće odati vaše tajne i ostaće vam verni po cenu svega.

Njihova osobina da budu savršeno strpljivi slušaoci učiniće da se ponovo osećate mladim, jer energija Strelca prosto zrači i nemoguće ju je ignorisati.

Oni nikada neće zaboraviti ni jedan trenutak kada ste nešto učinili za njih i uvek od njih možete da očekujete iskren i prijateljski savet.

Sa njima se može razgovarati o svemu i nikada se nemojte bojati da će vas osuditi.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro