Pretraži

NEMOGUĆE IM JE ODOLETI: Žene u ovim znacima Zodijaka su najbolje ljubavnice

Astro
0
Photo: pixabay.com

Astrolozi tvrde da su žene rođene u znaku Vage i Škorpije ubedljivo najveštije u ljubavnim igrama, strastvene i neverovatno privlačne, piše luftika.rs.

Vaga

Žene rođene u znaku Vage apsolutno su neprikosnovene kada se govori o seksualnoj energiji, veštinama zavođenja i strastvenosti.

Žene Vage često mogu da nam deluju kao romantične duše, koje su ponekad čak i stidljive i neodlučne. Međutim, one su izuzetno erotične, često istražuju i prelaze konzervativne granice. Može se reći da su čak i perverzne.Tajna njihove privlačnosti je u tome što pronalaze savrđšen balans između emocija i strasti,, te svoje nežne i divlje strane.

Rutina u ljubavnom životu ih odbija, a noviteti i eksperimentisanje ih inspirišu. Žena Vaga partnere isključivo bira po tome da li će moći da joj pariraju i udovolje njenim fantazijama.

Škorpija

One su po seksualnoj dominaciji tik iza Vage, a njeni glavni sduti su misterioznost i tajanstvenost.

Žena Škorpija je svesna koliko je seksualna energija važna i posmatra je kao odnos dve duše koji osim strasti mora imati i neku dublju vezu.

I žena Škorpija obožava da eksperimetiše i istražuje svoju seksualnost. Na njenu jaku energiju malo ko ostaje imun, a može se reći i da je opijajuća.

Njen eksplozivni temperament je glavni ‘krivac’ za sve navedeno…

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro