Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Vodolije, prilično ste nervozne prema partneru! Blizanci, nezadovoljni ste emotivnom sferom!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Prilično ste tvrdoglavi, nezadovoljni onim što ste postigli i ne želite da priznate da ste napravili greške koje su dovele do loših rezultata. Odnos sa bračnom partnerkom je nezadovoljavaljući. Deluje vam hladno i nezainteresovano. Imate utisak da ne možete da poboljšate odnos. Nervi su prilično osetljivi.

BIK

Suočavate sa mnoštvo problema na poslu. Potrebno je vreme da se oni reše, ali vi niste neko ko odustaje lako. Nezadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Začuđeni ste kako je odnos pun ljubavi i strasti došao do tačke potpunog međusobnog neinteresovanja. Imunitet je loš i gledajte da uradite nešto po tom pitanju.

BLIZANCI

Jako ste komunikativni, pronicljivi, prilagodljivi, vredni. Na poslovnom sastanku briljirate i postižete sporazum koji firmi donosi dugoročnu saradnju. Nezadovoljni ste emotivnom sferom. Emocije su se ugasile i u vezi ste gde više nema osećanja. Donosite odluku da je prekinete. Moguće su urinarne infekcije.

RAK

Poslovna situacija je stabilna. Posao obavljate u opuštenoj, ali radnoj atmosferi. Fokusirani ste na saradnju sa inostranim partnerima i zadovoljni kako se ona odvija. Emotivno ste nezadovoljni bilo da ste sami ili u vezi. Prekidate vezu jer sa vaše strane emocija više nema. Zdravstveno ste dobro, ali je korekcija načina ishrane poželjna.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuje vas razočaranje. Poslovni sporazum koji vam je jako bitan i koji želite neće biti realizovan. Emocije prema bračnom partneru su postojane i duboke. Druga polovna nije raspoložena i pokušavate da je opustite i oraspoložite. Na polju zdravlja genitalije su osetljive.

DEVICA

Napeti ste zbog previše obaveza koje treba da završite u prilično tesnom vremenskom roku. Nezadovoljni ste emotivnom sferom. Ukoliko ste u vezi prekidate je svesni da je u pitanju konačni raskid. Prilično ste napeti i nervozni. Za vas je najbolje da se u potpunosti izolujete, opustite i odmorite.

VAGA

Posao se odvija na uobičajeni načen, bez ikakvih teškoća. Vredni ste, radite ono što volite, uživate u poslu. Nezadovoljni ste emotivnom sferom. Komunikacija sa partnerom je neharmonična i dolazi do veće svađe tokom koje ne uspevate da rešite problem. Štaviše, komunikacija se prekida. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Posao se pokreće i očekuje vas povećan obim obaveza. Moguće su prepreke koje ćete u hodu da eliminišete. Prilično ste samouvereni i imate jasne poslovne ciljeve. Dopada vam se osoba kojoj ne pokazujete emocije. Razlog je njegov status – on je zauzet! Na polju zdravlja moguće su urinarne infekcije.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Svu svoju energiju usmeravate u oblast posla. Očekuju vas teškoće koje iziskuju više truda i vremena sa vaše strane. Problemi su veći nego što ste pretpostavili. Nezadovoljni ste situacijom u vezi. Imate utisak da se veza ne razvija nego ide prema svom završetku. Pričuvajte kožu, prilično je osetljiva.

JARAC

Prilično ste nezadovoljni poslovnom situacijom. Planovi se menjaju, sastanci otkazuju. Imate potrebu za stabilnom poslovnom situacijom i tesko vam pada da radite u opštem haosu. Finansije vas prilično brinu. Toliko ste fokusirani na probleme na poslu i finansije da zapostavljate bračnu partnerku. Napeti ste.

VODOLIJA

Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuju vas problemi i zastoj na poslu. Imate utisak da nemate više ideja kako da pokrenete posao i plaši vas mogućnost dugoročnog zastoja. Prilično ste nervozni prema partneru. Srećom je pun razumevanja za vaše probleme i toleriše vaše ponašanje. Prisutni su problemi sa nervima.

RIBE

Obavljate posao u opuštenoj, ali radnoj atmosferi. Posao se normalno razvija, bez ikakvih teškoća. Sve držite pod kontrolom. Očekuje vas novo poznanstvo. Druga strana vam deluje snažno, postojano, ozbiljno. Imate utisak da bi mogla da vam pruža osećaj stabilnosti ukoliko bi došlo do veze. Osećate se dobro.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro