Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Vage, zadovoljni ste kako se posao odvija! Ribe, uspešno plivate poslovnim vodama!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Očekuje vas puno sastanaka i komunikacije sa saradnicima. Nažalost, mnogi sastanci biće odloženi, a održani neuspešni ili čak prekinuti. Prisutna je mogućnost ulaska u ljubavni trougao, a vi se nećete previše obazirati na status druge strane. Što se tiče zdravlja mogući su problemi vezani za glavu i genitalije.

BIK

Pred vama je nedelja povećanog obima posla i pritom vas očekuju i teškoće. Bićete prisiljeni da uložite više truda u poslovnu sferu. Na polju ljubavi nema nekih značajnijih promena. Najbolje da iskontrolišete ljubomoru jer je suvišna i može pokvariti odnos bez potrebe. Pričuvajte disajne organe.

BLIZANCI

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Efikasno ste organizovani, posvećeni obavezama i odrađujete ih na odgovoran način. Kada je ljubav u pitanju otvoreni ste za ulazak u ljubavni trougao bez obzira da li ste slobodni ili zauzeti. Imate utisak da ste fizički jaki i otporni, ali su disajni organi ugroženi.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Tokom ove nedelje bićete ili na sastancima, telefonskoj vezi ili ispred ekrana pišući mail. Glavni zadaci su pravljenje novih planova, uspostavljanje dogovora i nove saradnje. Ukoliko ste slobodni ili u vezi čeka vas dinamičan odnos sa novim odnosno tekućim partnerom. Kada je zdravlje u pitanju najbolje da povedete računa o ishrani.

LAV

Pred vama je malo nepovoljnija radna nedelja tokom koje nećete uspeti da nađete zajednički jezik sa saradnicima niti da rešite poslovne probleme. Uz to, nećete biti zadovoljni finansijama. Generalno ste svi, bez obzira na status u manjoj ili većoj meri nezadovoljni emotivnom sferom. Moguć je bol u kostima.

DEVICA

Konačno uspostavljate saradnju sa strancima i jako ste zadovoljni zbog toga. Očekivanja su prilično visoka. Oblast ljubavi poseduje potencijal, ali niste u situaciji da ga iskoristite zbog previše poslovnih obaveza. Druga polovina ne shvata na najbolji način vaše ponašanje i misli da je ignorišete. Cirkulacija je loša.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Zadovoljni ste kako se posao odvija, saradnjom sa kolegama i finansijama. Kada je ljubav u pitanju mogućnosti su brojne: ako ste slobodni upoznajete osobu koja ostavlja odličan utisak, ako ste u vezi uživaju u flertu, a ako ste u brake jako ste ljubomorni. Zdravlje je osetljivo i potrebno je povesti računa o disajnim organima.

ŠKORPIJA

Uprkos povećanom broju obaveza odlično se snalazite. Dobar ste organizotor, brzo razmišljate i delate, tako da će sve biti odrađeno maksimalno profesionalno. Ljubavna sfera je specefična u smislu mogućnosti ulaska u ljubavni trougao, osim ako ste u braku. Kada je zdravlje u pitanju osetljive su genitalije i bubrezi.

STRELAC

Na poslu vas očekuju teškoće koje će vas motivisati da uložite dodatni trud što će uroditi plodom. Ukoliko ste slobodni konačno upoznajete osobu koja ostavlja odličan utisak, ali je zauzeta. U slučaju da ste zauzeti u odnosu postoji doza ljubomore i loše komunikacije. Pričuvajte disajne organe.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Dobijate novu poslovnu ponudu koja ne ostavlja povoljan utisak da ste skloni da je odbijete. Ukoliko ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo. Ukoliko ste zauzeti imate druga interesovanja: moze vas zanimati tajna veza ukoliko ste u vezi ili finansije, ukoliko ste u braku. Nervozni ste i potreban vam je odmor.

VODOLIJA

Očekuje vas početak novog poslovnog projekta. Kako je od društvenog značaja bićete pred očima javnosti i u kontaktu sa predstavnicima medija odlično ćete se snaći. Ukoliko ste slobodni ili u vezi nezadovoljni ste emotivnom sferom, a jedino ukoliko ste u braku odnos je zadovoljavajući. Potrebno je da povedete računa o ishrani.

RIBE

Uspešno plivate poslovnim vodama. Imate dobru intuiciju na koju se oslanjate. Kada je ljubav u pitanju prilično ste pasivni. Iako vas neko zanima ništa ne radite po pitanju uspostavljanja kontakta. Ukoliko ste zauzeti partner je neraspoložen. Mogući su problemi sa stomakom. Nemojte se na svoju ruku lečiti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro