Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Vage, tražite stabilnost u ljubavi, a partner ne može to da vam pruži

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte šta su planete pripremile za vaš znak za ovu nedelju i spremni dočekajte sve izazove i šanse za uspeh. Ne propustite ono što vas čeka!

——————– Sponsored ——————–

OVAN

Nepovoljan vam je period za posao i velike su šanse da nećete uspeti da na poslovnom polju da nađete laka rešenja. Kada je u pitanju polje ljubavi očekuju vas problemi vezani za odnos sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa kičmom, kostima, hronična ukočenost i bolovi u leđima. Prijala bi vam masaža.

BIK

Imaćete neka otežanja po pitanju zakona ili poslova za koje čekate neko odobrenje ili papir. Na polju ljubavi vas očekuje distanca sa voljenom osobom kao i zahlađenje odnosa. Kada je u pitanju zdravlje nemate veće probleme ali ste nekako neraspoloženi i bez energije. Izbegavajte alkohol u ovom periodu. Potrudite se da dovoljno spavate.

BLIZANCI

Ukoliko ste u prethodnom periodu imali veće troškove, sada ste baš zabrinuti za vaše polje finansija. Kada je u pitanju ljubav niste spremni za novu vezu i dalje. Na polju zdravlja vas očekuju problemi vezani za jetru, krvotok a mogli biste da imate i neke smetnje vezane za reproduktivne organe, pa idite na redovne kontrole.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Očekuju vas važne nove odluke i poslovna rešenja koja će vam biti na neki način konačna. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas prilika za početak ozbiljne i stabilne veze. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa kostima, zubima, kožom ali takođe možete da imate i neke tegobe koje se vezuju za bubrege i urinarni trakt.

LAV

Ne dopada vam se atmosfera koja vlada u poslovnom okruženju i nije vam ni malo lako da donesete ispravne odluke na ovom planu. Kada je u pitanju ljubav sve vam je dosadilo i veza prelazi u kolotečinu. Na polju zdravlja vas očekuju problemi, niste u dobrom periodu i možete da imate razne probleme. Imunitet vam opada.

DEVICA

Pred vama je period u kojem nećete imati bitne promene na poslu pa su vam dešavanja malo usporena. Kada je u pitanju ljubav spremni ste da svu svoju energiju usmerite na jednu osobu. Na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete veće probleme iako povremeno možete imati tegobe vezane za donji deo leđa i kičme.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Pred vama je faza u kojoj ćete imati poteškoće na poslu i nećete biti sigurni u svoje odluke. Na polju ljubavi želite stabilnost ali partner kao da to sada ne može da vam pruži. Na polju zdravlja vas očekuju poteškoće koje su vezane za stomak i pribavu. Možete da dobijete i stomačni virus ili neke veće probleme vezane za digestivni trakt.

ŠKORPIJA

Na polju posla vas očekuje izazovan period u kojem će biti dosta sitnih trzavica i problema. Kada je u pitanju ljubav imate problem da otvoreno pokažete svoja osećanja. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati tegobe vezane za disajne puteve, pluća, sinuse moguća je i sklonost ka alergijskim reakcijama i tome sl.

STRELAC

Ako se baš budete potrudili, u ovom periodu biste mogli da uštedite neki novac. Na polju ljubavi vas ne očekuju veće promene, moguće je da ste emocijama baš nezadovoljni. Svoju emotivnu glad pokušavate da nadomestite hranom i to se zatim negativno odražava na vaše zdravlje. Ovo je period u kojem poteškoće imate zbog loše ishrane.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Posao vam sada nije jača strana iako ste profesionalac, sada teško obavljate i jednostavne zadatke. Na polju ljubavi imate pometnju, pred vama su odluke na koje ne znate kako da reagujete. Na polju zdravlja vas očekuje više problema. Pre svega česte glavobolje, umor, promenljivo raspoloženje i problemi sa očima.

VODOLIJA

Imate utisak da postoje neke skrivene situacije u vašem poslovnom okruženju, a nikako da otkrijete o čemu je reč. Na polju ljubavi vas očekuje neka veza na daljinu. Kada je u pitanju zdravlje imate manje probleme sa srcem ili štitnom žlezdom pa o tome treba da povedete računa u ovom periodu. Posetite lekara za svaki slučaj.

RIBE

Posao vam ide solidnim tokom i nema većih promena tokom ove nedelje. Kada je u pitanju ljubav imate nedoumice u vezi osobe koja vam se dopada. Pomoćiće savet prijatelja. Na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete ozbiljnije tegobe. Ova faza vam je povoljna i generalno se osećate dobro, nemate većih briga vezano za zdravlje.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro