Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Strelčevi, očekuje vas novo poznanstvo! Vodolije, ljubavna situacija je veoma zanimljiva!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Naporno ćete raditi tokom celog ovog perioda, kojim god poslom da se bavite. Na polju ljubavi možete da očekujete veoma lepa i romantična dešavanja sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, organizam bi mogao da vam bude prilično oslabljen, podložni ste raznim većim tegobama i problemima koji se vraćaju iz prošlosti. Posetite lekara.

BIK

Možete da očekujete da ćete na poslovnom planu imati neke lepe vesti i sasvim opušten tempo. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete zbližavanje sa osobom koju svakodnevno srećete. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate neke veće probleme. Jedino treba da budu oprezni ženski pripadnici ovog znaka jer su mogući problemi ginekološke prirode.

BLIZANCI

Bićete maksimalno posvećeni poslovnom planu danas, možete da očekujete važna dešavanja. Ljubavna situacija je kod vas jako lepa, možete da očekujete novo poznanstvo. Po pitanju zdravlja ne biste trebali da imate bilo kakve probleme… Imate mnogo energije u sebi, dobro se osećate i spremni ste na sve životne izazove koji su pred vama.

RAK

Imaćete prilično opušten tempo tokom današnjeg dana i nećete imati previše obaveza. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete veoma lepe i harmonične odnose sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas ne očekuju veći problemi. Ukoliko ste skloni alergijama generalno, onda sada o tome treba da povedete računa ali većih tegoba ne bi trebalo da bude.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Ukoliko ste isplanirali poslovno putovanje, pred vama je veoma povoljna faza u kojoj ćete postići uspeh. Na polju ljubavi imate priliku da se upoznate sa osobom sa kojom kasnije sledi ozbiljna veza. Kada je u pitanju zdravlje može se reći da imate manji pad energije i da vam je potrebno mnogo više odmora nego pre. Potrudite se da se ne forsirate previše.

DEVICA

Pred vama je jako povoljan period za vaše polje finansija, imaćete priliku da ostvarite dosta bolju zaradu nego pre. Ljubavna situacija vam je generalno stabilna i možete da očekujete lepa dešavanja. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa grlom, usnom dupljom, zubima, desnima ali generalno sa vratnim predelom koji vam je sada osetljiv.

VAGA

Možete da računate na poboljšanje odnosa sa nadređenima, što vam svakako ide u prilog. Na polju ljubavi imate velike kočnice i moguće je da planirate prekid neke veze. Kada je u pitanju zdravlje, pored problema sa zubima, kožom i kosom, možete imati i manje probleme sa proširenim venama ali i sa nekim skrivenim simptomima.

ŠKORPIJA

Dobijate nove, jako dobre poslovne ideje i uskoro ćete moći da ih sprovedete u delo. Kada je u pitanju ljubav imate utisak da je osoba koja vam se dopada nedostižna i platonski joj se divite. Na polju zdravlja ste podložni problemima sa nervnim sistemom, grčevima u mišićima ali isto tako i sa problemima vezanim za plodnost i prostatu (muške Škorpije).

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Imate saradnika od poverenja na kojeg se uvek možete osloniti, pa zajedno dolazite do bolje zarade. Na polju ljubavi vas očekuje novo poznanstvo u nekom opuštenom okruženju. Kada je u pitanju zdravlje, ne biste trebali da imate velike tegibe ili probleme. Kao da ste dobili neke nove izvore energije. Samo izbegavajte poroke, jedino su zbog njih mogući problemi.

JARAC

Na poslovnom planu vas očekuju veoma lepe vesti, moguće je da ćete imati priliku da ostvarite napredovanje. Kada je u pitanju ljubav, dolazi vam šansa za obnovu neke veze. Na polju zdravlja može da dođe olakšanje i bolja situacija za hronične tegobe. Generalno, povedite računa o cirkulaciji, venama ali i organima za varenje koji su vam sada osetljivi.

VODOLIJA

Saradnja sa inostranstvom vam se može veoma isplatiti u narednom periodu. Ljubavna situacija je kod vas veoma zanimljiva, polako se zbližavate sa jednom posebnom osobom. Na polju zdravlja vas ne očekuju nove tegobe. Možete da očekujete da ćete biti veoma jaki i snažni, pa da će vam stoga prijati intenzivnija fizička aktivnost u ovom periodu.

RIBE

Dolaze vam lepe vesti po pitanju neke pozajmice ili kredita koji ste očekivali. Na polju ljubavi možete da se nadate lepim intimnim trenucima sa osobom koju volite, bliskost je velika. Kada je u pitanju zdravlje povedite računa o slepom i debelom crevu, kao i o urogenitalnom traktu koji vam je sada osetljiv. Problematičan je ceo donji deo stomaka sada kod vas.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro