Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Škorpije, partner će vam priznati nešto što vas kopka! Lavovi, problemi na ljubavnom planu

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte šta su planete pripremile za vaš znak za ovu nedelju i spremni dočekajte sve izazove i šanse za uspeh. Ne propustite ono što vas čeka!

——————– Sponsored ——————–

OVAN

Očekuje vas jako važan period za vaš posao imaćete dosta bitnih promena i novih dešavanja. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem ćete imati probleme i zahlađenje. Kada je u pitanju zdravlje pred vama je faza u kojoj će se vraćati stari, hronični problemi a možete da budete skloni i tegobama vezanim za kičmu.

BIK

Moguće je da ćete uspeti da ostvarite neke velike planove koje ste imali na poslovnom polju. Emotivno ne želite nikome da se predate, vaša sloboda vam je sada imperativ. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete da ćete imati dobro stanje. Prija vam bavljenje sportom, vežbanje, joga, meditacija ali i svaki oblik rekreacije u prirodi.

BLIZANCI

Finansijsko polje vam je nestabilno prikazano, napravite jedan korak napred, nazad dva i tako u krug. Na polju ljubavi vas očekuju problemi i nezadovoljstvo u vezi. Kada je u pitanju zdravlje urogenitalni trakt bi mogao da vam bude veoma osetljiv, skloni ste raznim upalama, infekcijama, i veoma ste osetljivi. Pazite na svoje zdravlje.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Postoje neke važne stvari koje treba da razrešite na poslovnom polju u ovom periodu. Kada je u pitanju ljubav sa partnerom razmišljate o braku i zajedničkom životu. Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja imati manje hormonalne smetnje ili probleme vezane za štitnu žlezdu ali i za bubrege. Idite na redovne lekarske kontrole.

LAV

Očekuje vas period u kojem ćete biti maksimalno posvećeni poslovnim obavezama kojih će biti u velikom broju. Na polju ljubavi vas očekuje neki problem koji morate da razrešite sa voljenom osobom. Zdravlje vam takođe nije sjajno, imunitet može da vam bude oslabljen pa ćete biti skloni raznim problemima na ovom polju.

DEVICA

Pred vama je nedelja u kojoj ćete imati priliku da završite bitne poslovne obaveze i zatim da se malo opustite. Na polju ljubavi imate nov susret sa osobom koja će biti veoma značajna za vašu budućnost. Kada je u pitanju polje zdravlja imaćete manje tegobe vezane za srčani sistem. Trebali biste da idete na redovne lekarske kontrole.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Očekuje vas period preispitivanja nekih poslovnih odluka. Ako se bavite privatnim poslom, vreme je za promene. Na polju ljubavi vas očekuje stabilna situacija u odnosu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa bešikom, možete da budete skloni prehladi i generalno vam je osetljiv donji stomak.

ŠKORPIJA

Očekuje vas nedelja u kojoj ćete imati bitno potpisivanje ugovora i važne dogovore na ovom planu. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas neko zanimljivo priznanje od strane voljene osobe, saznaćete nešto što vas kopka duže vreme. Na polju zdravlja biste trebali da budete generalno dobro. Stabilna vam je situacija i zadovoljni ste svojim stanjem.

STRELAC

Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da povećate svoju zaradu. Polje novca vam se jako dobro aktivira. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas poznanstvo preko prijatelja. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi. Moguće je da ćete biti skloni prehladama ili infekcijama vezanim za grlo i sinuse.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Pred vama je period u kojem ćete imati neke komplikacije na poslovnom polju koje nećete lako rešiti. Na polju ljubavi vas očekuje faza u kojoj ćete želeti ozbiljnu vezu ali vam neće biti lako da do nje dođete. Na polju zdravlja su mogući problemi sa glavoboljom, sa pritiskom i sa očima. Posetite vašeg lekara za svaki slučaj.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete na poslovnom polju imati neke nedoumice i da ćete imati neke probleme. Kada je u pitanju ljubav, sigurni ste u svoja osećanja pa ih lako i pokazujete. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa nesanicom, moguće je i višak energije. Prijalo bi vam da redovno vežbate i da budete fizički aktivni.

RIBE

Možete da očekujete da ćete imati povoljnu nedelju i da će vam poslovi ići uobičajenim tokom. Na polju ljubavi vas očekuje dobra situacija, voljena osoba vam pokazuje svoja osećanja i nežnost. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati manje probleme zbog nervoze. Važno je da nađete način da se relaksirate.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro