Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Škorpije, nezadovoljni ste situacijom na poslu! Ovnovi, razmišljate o bivšem partneru!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Primećujete sitne promene na polju posla i jasno vam je da se poslovna situacija konačno pokreće. Ukoliko ste slobodni, nikako da upoznate neku novu i intrigantnu osobu. Razmišljate o bivšem partneru. Niste sigurni da li je javljanje pametna ideja ili ne. Zdravlje je osetljivo. Obavezno pripazite na disajne organe.

BIK

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Na sastancima blistate i postižete željeni dogovor. Poslovna putovanja su takođe uspešna. Emotivno ste neispunjeni. Imate utisak da je voljena osoba prilično hladna prema vama. Priželjkujete da samostalno promeni ponašanje, a ne zato što to vi tražite od nje. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Totalno ste nezadovoljni poslovnom saradnjom. Donosite odluku o prekidu iste. Iako je poslovna budućnost neizvesna smatrate da ste uradili najbolju moguću stvar za sebe. Nezadovoljni ste vezom. Svesni ste da veza broji poslednje dane i to normalno prihvatate. Što se tiče zdravlja bubrezi su prilično osetljivi.

RAK

Niste oduševljeni situacijom na poslu. Imate puno obaveza, ali u isto vreme utisak da posao ne napreduje. Nezadovoljni ste bračnim odnosom. Iako i dalje imate emocija prema partneru i želite da brak opstane, svesni ste da su drugoj strani emocije nestale i da je u braku forme radi. Pripazite na ishranu. Moguća je reakcija jetre na neke namirnice.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Posao stagnira, a finansije su ograničene. Sve vas to brine i nagoni da razmišljate o traženju novog posla. Nezadovoljni ste vezom. Dolazi do prekida komunikacije i nemate nikakvu nameru da inicirate obnovu iste. Imunitet vam je opao i zdravlje nije najbolje prikazano. Najosetljiviji su disajni organi i kosti.

DEVICA

Situacija na poslu je dramatična. Potrebno je da donesete bitnu odluku koja će imati dugoročne posledice. Niste zadovoljni odnosom sa partnerom. Jasno vam je da su slabe šanse da se odnos popravi i da veza broji zadnje dane. Mirno prihvatate promenu emotivnog statusa. Očekuju vas problemi vezani za nestabilan pritisak.

VAGA

Poslovna situacija je stabilna, kao i finansijska. Ovo je odlična nedelja za priliv novca. Generalno ste zadovoljni poslovno-finansijskom oblašću. Ono što je problematično je odnos sa partnerom. Čeka vas veća svađa tokom nijedno od vas dvoje neće biti spremno za kompromis. Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Obaveza je sve manje i manje, a to se odražava na primanja. Odnos sa bračnim partnerom je problematičan. Došlo je do emotivnog udaljavanja i kriza je prilično ozbiljna. Problem je što nemate želju da se borite za brak. Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa bubrezima i bešikom.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Očekuju vas teškoće i ograničenja na poslu. U psihološkom smislu ste posustali, jer niste navikli da se suočavate sa većim poslovnim problemima. Nezadovoljni ste emotivnom sferom. Veza je u krizi i vi nemate volju da se borite za njen opstanak. Mogući su problemi sa štitnom žlezdom.

JARAC

U potpunosti nezadovoljni poslom i doneli ste odluku da ga promenite. Potraga za novim poslom za sada ne daje rezultate. Odnos u braku nije zadovoljavajući. Svesni ste da su vam emocije nestale i da je brak izgubio emotivnu komponentnu. Prema porodici ste odgovorni. Pripazite na disajne organe. Jako su osetljivi.

VODOLIJA

Fokusirani ste na razvoj saradnje sa strancima. Potencijal je ogroman, čega ste svesni. Zadovoljni ste kako se komunikacija odvija. Odličan je dan za novo poznanstvo. Poznanik ostavlja utisak stabilne, jake, ali zatvorene ličnosti. Intuicija vam govori da je prava osoba za vas. Zdravlje je odlično.

RIBE

Situacija na poslu je stabilna. Imate prilično odgovoran odnos prema obavezama i uspešno ih realizujete. Niste zadovoljni emotivnom sferom. Partner vam deluje prilično hladno, pa čak i nezainteresovano. Vi se pasivni i nište ne radite u smeru unapređenja odnosa. Strpljivo čekateinicijativu druge strane koja izostaje. Zdravlje je odlično.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro