Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Škorpije, ljubomora vam smeta! Jarčevi, srešćete osobu koja je spremna za ozbiljnu vezu

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte šta su planete pripremile za vaš znak za ovu nedelju i spremni dočekajte sve izazove i šanse za uspeh. Ne propustite ono što vas čeka!

——————– Sponsored ——————–

OVAN

Imaćete sreće kada je u pitanju polje novca. Možete da očekujete da će vam ova nedelja biti dobra za posao. Kada je reč o emocijama možete da očekujete početak nove veze. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem možete da imate i generalno višak energije, pa će vam fizička aktvnost jako značiti.

BIK

Očekuje vas bitan poslovni sastanak, moguće pokretanje nove saradnje na ovom polju kod vas. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas početak ozbiljne veze koja će duže vreme trajati. Na polju zdravlja su mogući problemi sa bubrezima i urogenitalnim traktom. Oko svega što vas muči se posavetujte sa lekarom.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete tokom ove nedelje da imate dosta poslovnih obaveza. Važno je da se posvetite poslu. Na polju ljubavi za sada manjak dešavanja, malo se i dosađujete. Na polju zdravlja vas očekuju problemi, pa je važno da vodite računa o sebi. Pravo je vreme za odlazak na redovnu lekarsku kontrolu.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Pred vama je period u kojem nećete imati mnogo problema na poslu, imaćete mogućnost da se malo odmorite. Na polju ljubavi vas očekuje nov susret sa osobom koja će vam biti značajna. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa tahikardijom, povišenim pritiskom i tome sl. pazite na svoje srce i izbegavajte stres.

LAV

Očekuje vas period u kojem ćete imati priliku da napravite bitne promene ako se bavite privatnim poslo. Ljubavno stanje vam je odlično, srećni ste sa osobom koju volite. Na polju zdravlja je moguće da će doći do nekih problema, pa je važno da idete redovno kod lekara. Moguće je da će biti stomačnog virusa.

DEVICA

Pred vama je period u kojem ćete imati zanimljiva dešavanja na polju posla iz kojih ćete nešto uspeti i da naučite. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa osobom iz bliskog okruženja. Na polju zdravlja vas očekuje manji problem sa sinusima, kao i poteškoće vezane za alergijske reakcije pa o tome povedite računa.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Možete da očekujete da ćete na polju posla imati značajne pomake koji će rezultirati boljom zaradom. Na polju ljubavi vas očekuje faza u kojoj se bolje upoznajete sa novim partnerom. Kada je u pitanju zdravlje povedite računa o štitnoj žlezdi, hormonima kao i o zdravlju ženskih organa. Idite redovno kod lekara.

ŠKORPIJA

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje probleme na polju posla, pa ćete morati da poradite na svojoj koncentraciji. Ljubomora vam neće pomoći da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati manje probleme sa glavoboljom, očima kao i tegobe sa pritiskom.

STRELAC

Pred vama je faza u kojoj vam posao neće biti na listi prioriteta, malo ćete se i odmoriti. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa nekom osobom koja je drugačijeg porekla. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete tokom ove faze biti generalno bez energije i da ćete biti skloni problemima sa hroničnim umorom.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Možete da očekujete da će vam poslovna situacija ići po planu i da će stanje biti bez problema. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas mirno i stabilno stanje sa osobom koju volite. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati dobro stanje. Povoljan je period da se posvetite sebi i svojim potrebama.

VODOLIJA

Očekuje vas period u kojem ćete imati neke promene na polju posla. Treba da se posvetite svojim obavezama. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa osobom koja je spremna za ozbiljnu vezu. Na polju zdravlja treba da se posvetite hroničnim problemima koji vas prate iz prošlosti i koje niste rešili kada je trebalo.

RIBE

Pred vama je period u kojem ćete na polju posla imati dobra rešenja. Faktor sreće vas prati. Na polju ljubavi vas očekuje odlična faza za nova poznanstva i promene, za flert. Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi vezani za krvotok, pogotovo ako ste do sada već imali neke tegobe na ovom polju.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro