Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi, žurite da sklopite posao sa inostranstvom! Jarčevi, finansije su vam sve bolje!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Konačno dolazite do finansijske stabilizacije koju ste dugo čekali, moguće preko kredita. Kada je u pitanju ljubav, možete ući u flert sa nekom osobom sa posla. Na polju zdravlja se mogu aktivirati problemi koje ste nekada imali sa urinarnim traktom. Pored toga, možete biti skloni i manjim stomačnim tegobama.

BIK

Sledi vam potpisivanje ugovora vezano za posao. Na polju ljubavi vas očekuju jako važna dešavanja tokom celog ovog perioda. Povoljna faza za brak. Kada je u pitanju zdravlje, pre svega povedite računa o mogućoj pojavi kamena ili peska u bubrezima. Uši su vam takođe osetljive, pa se čuvajte mogućih upala. Obratite pažnju i na suvu kožu.

BLIZANCI

Zabrinuti ste zbog reakcija nadređenih, ali ne treba da budete. Posao je stabilan. Iako nemate mngo vremena za partnera, sitnicama mu pokazujete da vam je stalo. Kada je zdravlje u pitanju, prisutni su problemi vezani za kičmu, kosti, nedostatak kalcijuma, kao i moguća sklonost reumi. Bilo bi dobro da se posavetujete sa lekarom.

RAK

Žuri vam se da sklopite posao sa inostranstvom, pa neke stvari forsirate. Možete da očekujete neobaveznu ljubavnu ponudu od strane jedne ekscentrične osobe. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate preterano velike probleme. Ovaj period je nepovoljan ako imate višak kilograma, jer biste lako mogli da ga povećate.
 

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Izuzetno povoljan period za godišnji odmor ii+li zimovanje, jer nemate mnogo posla. Na polju ljubavi slede jako lepa dešavanja. Moguće je da razmišljate o deci. Kada je u pitanju zdravlje, trebalo bi da povedete računa o donjem delu leđa koji je osetljiv. Pored toga, ne biste trebali da imate značajnije probleme. 

DEVICA

Možete da očekujete pozitivnu atmosferu na poslu i dosta slobodnog vremena. Ljubavna situacija je odlična, ako ste slobodni ulazite u novu vezu. Imunitet vam je jak, pa ste na neki način zaštićeni od bilo kakvih smetnji na polju zdravlja. Bilo bi dobro da povedete računa o ishrani.

VAGA

Povoljan je period za poslovno putovanje u susedni grad. Na polju ljubavi imate zanimljive prilike, flertujete, ali još nema početka veze. Nešto vas koči. Kada je u pitanju zdravlje, pre svega treba da obratite pažnju na kardiovaskularni sistem, pogotovo ako ste već imali problema te vrste. 

ŠKORPIJA

Posvećeni ste poslu, ali još uvek ne dolazite do rezultata koje priželjkujete. Kada je u pitanju ljubav, imate neke kočnice. Ako ste u braku, ušli ste u monotoniju. Na polju zdravlja su mogući brojni problemi. Na prvom mestu osetljiva i jako usporena probava. Zatim, moguće su smetnje vezane za prehladu.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Nemate dovoljno koncentracije i posao vam nije na prvom mestu. Kada je u pitanju ljubav, ulažete maksimalan napor u to da vas partner shvati ozbiljno. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za nizak pritisak, vrtoglavicu, malaksalost. Ne izbegavajte redovne obroke i unosite dovoljno tečnosti. 

JARAC

Finansije su sve bolje, ostaje vam nešto novca koji možete skloniti sa strane. Ljubavna situacija je prilično nepromenjena, znate dobro na čemu ste. Ne biste trebali da posebno brinete o zdravstvenim problemima. Generalno stanje je dobro, što se po vama i vidi. Moguće je da biste trebali da smanjite unos šećera.

VODOLIJA

Tokom ove faze, vaša društvena aktivnost zamenjuje poslovnu. Možete da očekujete zanimljivu ljubavnu ponudu od Vodolije ili Jarca. Zdravstvena situacija nije loša. Jedini problem može biti u tome što ste prilično nervozni, pa sami sebi na neki način pravite negativnu situaciju. Potrudite se da izbegavate stres.

RIBE

Povoljan je period da ostvarite svoje ideje i ambicije. Na polju ljubavi vam se dešavaju neobične situacije. Moguće je da imate priliku za tajnu vezu. Kada je u pitanju zdravlje, treba da obratite 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro