Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi, očekuje vas ozbiljna zaljubljenost! Ribe, srećni ste i ispunjeni!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Očekuje vas značajno poboljšanje materijalne situacije, imaćete dosta sreće sa novcem tokom ove nedelje. Na polju ljubavi ste generalno zadovoljni i nema promena. Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas manji problemi vezani za urogenitalni trakt i reproduktivne organe. Ako planirate trudnoću za svaki slučaj se posavetujte sa lekarom.

BIK

Možete da očekujete da ćete imati dosta sreće pri sklapanju novog dogovora ili poslovnog partnerstva. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas početak veze koja će vas emotovno ispuniti. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa upalama, bubrezi su vam osetljivi ali može da bude i ginekoloških problema kao i problema sa promenljivim hormonima.

BLIZANCI

Uspećete da rešite poslovne dileme i nedoumice i da odlučnije nastavite dalje. Na polju ljubavi možete da očekujete zanimljivo poznanstvo u poslovnom okruženju. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas poboljšanje. Polako jačate i imunitet se popravlja kao i krvna slika. Generalno možete da očekujete da će vam ova nedelja biti povoljna.

RAK

Prati vas faktor sreće pa većinu poslovnih obaveza obavljate bez previše muke i truda. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas iskrena zaljubljenost i početak pozitivne emotivne veze. Na polju zdravlja vas ne očekuju veći problemi. Osećate se dobro u svojoj koži. Moguć je višak energije pa se potrudite da ga usmerite na sport i fizičku aktivnost.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Ako se bavite privatnim poslom očekuje vas veliko poboljšanje na tom polju. Na polju ljubavi vam sledi pozitivna i stabilna atmosfera sa voljenom osobom ili novo lepo poznanstvo. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete da ćete imati manje probleme vezane za donji stomak, ali i za probavu i usporen metabolizam. Pazite na svoju ishranu.

DEVICA

Pred vama je period u kojem ćete veoma lako sklapati nove poslove, a dobro se snalazite i na putovanjima. Kada je u pitanju ljubav lako i otvoreno pokazujete iskrena osećanja. Na polju zdravlja su mogući manji problemi poput virusnih infekcija disajnih puteva, prehlade ili gripa pa se potrudite da u ovom periodu izbegavate izvore zaraze.

VAGA

Očekuje vas novčani dobitak koji će za vas biti veoma značajan. Na polju ljubavi vas očekuje nesigurnost po pitanju planova koje ima vaš partner. Kada je u pitanju zdravlje, možete biti skloni problemima koji vam se javljaju zbog loše ishrane. Vreme je da bolje organizujete kupovinu i pripremu hrane i da se posvetite zdravim navikama.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete nedelju u kojoj nećete biti opterećeni poslom. Sada ste jako emotivni i na prvom mestu vam je ostvarenje ljubavne harmonije i sklada. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa glavoboljom, promenljivim pritiskom, a moguća je i malaksalost koja vas na neki način prati. Preporuka je da se posavetujete sa lekarom oko svega.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Pred vama je period u kojem ćete biti zabrinuti za svoj posao, mada možda i preuveličavate probleme. Na polju ljubavi vas očekuje mogućnost za vezu na daljinu. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas umor, poremećaj sna, loš ritam spavanja, košmari, negativno raspoloženje i sklonost ka depresiji, sanjarenju ili nerealnim očekivanjima.

JARAC

Možete da očekujete sasvim stabilno poslovno stanje i dobru komunikaciju sa saradnicima. Kada je u pitanju ljubav, dolazi do flerta sa osobom koju ste upoznali nedavno. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa nervnim sistemom, pa povećajte unos magnezijuma. Generalno ne biste trebali da imate drastične promene i probleme na ovom polju.

VODOLIJA

Možete da očekujete poslovno napredovanje i neke lepe vesti na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav spremni ste za početak ozbiljne veze i želite da gradite budućnost sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi sa zubima, kožom, alergijama, lošim noktima ili opadanjem kose. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

RIBE

Očekuje vas putovanje u inostranstvo koje može da bude veoma zanačajno i pozitivno po vas i vaš posao. Na polju ljubavi ste zadovoljni, srećni i ispunjeni sasvim. Kada je u pitanju zdravlje, možete da budete skloni problemima sa jetrom, holesterolom, pankreasom, mogući su i problemi vezani za žuč pa vam se preporučuje odlazak kod lekara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro