Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi, na polju ljubavi ste zadovoljni! Vage, planirate prekid neke veze!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je odlična faza trenutno. Na polju ljubavi vas očekuje velika bliskost sa voljenom osobom i ispunjenje vaših emotivnih želja. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa organima za varenje ali isto tako i sa kičmom, kostima, zglobovima, zubima. Osetljivi ste tokom ovog perioda.

BIK

Ukoliko planirate poslovno putovanje na neke kraće relacije ostvarićete veliki uspeh. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete manje nezadovoljstvo u trenutnoj vezi. Na polju zdravlja su mogući problemi sa kapilarima, venama, ali isto tako i sa hormonima, štitnom žlezdom. Ženski pripadnici ovog znaka bi trebali da se jave ginekologu radi kontrole.

BLIZANCI

Na polju finansija vam dolazi značajno poboljšanje i stabilizacija. Ljubavna situacija je dobra- ako već imate partnera. Ako ste slobodni to vam stvara veliku nervozu. Generalno i kada je u pitanju zdravlje, najviše je naglašena ta nervoza, uznemirenost, nesanica i generalno neko loše raspoloženje kod vas. Potrudite se da nađete način da se malo rasteretite.

RAK

Vi možete da očekujete odličan period! Posla neće biti mnogo, a stanje je generalno stabilno. Na polju ljubavi imate baš sve ono što vam je potrebno i zadovoljni ste. Kada je u pitanju zdravlje nema naglašenih većih problema. Možda ćete povremeno biti malo umorni ili malaksali ali ne bi trebao da bude bilo kakvih značajnijih tegoba. Odmarajte i ne brinite.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Moguće je da ste zabrinuti za posao ili imate neki strah od autoriteta. Kada je u pitanju ljubav, mogući su neki nejasni odnosi ili problemi sa ljubomorom i nepoverenjm u vezi. Na polju zdravlja možete biti skloni problemima sa lošom cirkulacijom u nogama, sa osetljivim stopalima, ali isto tako možete imati i neke probleme vezane za debelo crevo.

DEVICA

Očekuje vas dobra atmosfera u odnosu sa kolegama, lepo ćete se slagati. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da imate neke dileme i da vam partner stvara nervozu… Na polju zdravlja vas očekuju neki iznenadni problemi. Povedite računa u saobraćaju jer vam je sada koncentracija loša. Takođe, možete biti skloni nekim manjim povredama.

VAGA

Možete da računate na poboljšanje odnosa sa nadređenima, što vam svakako ide u prilog. Na polju ljubavi imate velike kočnice i moguće je da planirate prekid neke veze. Kada je u pitanju zdravlje, pored problema sa zubima, kožom i kosom, možete imati i manje probleme sa proširenim venama ali i sa nekim skrivenim simptomima.

ŠKORPIJA

Pred vama je povoljan period za putovanje u inostranstvo ili za saradnju sa drugim zemljama. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete zanimljive susrete ali ne i ozbiljnu vezu. Na polju zdravlja vas očekuju neki novi problemi koji mog pre svega biti vezani za nedostatak energije, malaksalost ali i za jetru, žuč, povišen holesterol i slične probleme.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Možete da očekujete da će vam poslovno- finansijsko stanje biti sasvim stabilno. Ljubavna situacija je veoma interesantna, dopada vam se osoba sa kojom možete imati lepu avanturu. Zdravlje bi trebalo da vam bude generalno dobro. Imate velike izvore unutrašnje energije i nemate probleme. Prija vam fizička aktivnost i dobro se osećate u svojoj koži.

JARAC

Ako sada budete sklopili bilo kakve ugovore i dogovore, oni će vam doneti dosta dobrih stvari. Na polju ljubavi možete da očekujete jako lepu i romantičnu situaciju. Kada je u pitanju zdravlje, nema naglašenih većih problema. Moguće su manje smetnje vezane za bubrege ili urinarne puteve, ako ste već do sada imali tegobe na tom planu- ponavljaju se.

VODOLIJA

Iako pre vama ima mnogo poslovnih obaveza, uspećete sve da izbalansirate i da dovedeteu red. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete monotonu situaciju. Na polju zdravlja su mogući manji problemi zbog pada imuniteta. Preporuka je da proverite krvnu sliku, da povećate unos vitamina, gvožđa, tečnosti i da generalno više pazite na sebe sada.

RIBE

Nećete morati da brinete o poslu, nemate previše obaveza i situacija je generalno veoma pozitivna! Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas novo zanimljivo poznanstvo! Na polju zdravlja vam nisu naglašeni bilo kakvi problemi. Ako ste ih u prošlosti imali, sada će doći do značajnog poboljšanja. Možete da se nada jednom jako pozitivnom periodu!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro