Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi, moguće je da razmišljate o prekidu veze! Ribe, imate dosta pozitivne energije!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Pod velikim ste stresom jer vam se dešavaju drastične promene na .poslovnom planu. Vaše negativno raspoloženje se lako može preneti na emotivnog partnera, pa slede svađe. Zdravstvena situacija bi mogla da vam bude promenljiva tokom cele ove faze. Podložni ste brojnim problemima, upalama, bolnim stanjima, infekcijama ali isto tako je moguć i povišen pritisak.

BIK

Ako budete dopustili da vaši strahovi preovladaju, nećete imati uspeha na poslovnom planu. Moguće je da malo teže prihvatate okolnosti u vezi na daljinu. Povedite računa o mogućim problemima sa nesanicom koji vas mogu pratiti. Pored toga, naglašene su i emetnje vezane za cirkulaciju kao i osetljiv predeo nogu, butina i kolena. Pazite na sebe.

BLIZANCI

Vaša finansijska situacija je stabilna i nemate većih briga. Na polju ljubavi su naglašeni manji problemi zbog ljubomore koju oseća vaš partner, ali prevazićićete to. Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da imate veće tegobe. Osećate se generalno dobro i zadovoljno na svim poljima. Vaše telo je jako, imate sasvim dovoljno energije za sve što je ispred vas.

RAK

Moguća su velika neslaganja u komunikaciji sa poslovnim partnerom. Kada je u pitanju ljubav, ne može se reći da vam cvetaju ruže. Moguće je da razmišljate o prekidu veze. Na polju zdravlja su naglašeni problemi vezani za urinarni trakt, pre svega bubrege koji mogu biti posebno osetljivi. Organizam vam je oslabljen, pa budite pažljiviji nego inače.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Očekuje vas veliki broj poslovnih obaveza, kojima se morate ozbiljno posvetiti. Na polju ljubavi nemate naglašene veće promene, stanje ostaje kakvo jeste. Kada je u pitanju zdravlje, treba da budete pažljivi jer je moguć manji pad imuniteta. Potrudite se da redovno jedete, da dovvoljno odmarate i da povećate unos tečnosti, kao i vitamina i minerala.

DEVICA

Možete da se opustite i da predahnete jer vas ne očekuju prevelike poslovne obaveze. Možete da računate na izuzetno povoljna dešavanja na polju ljubavi! Što se tiče zdravlja, dolazi vam poboljšanje. Ukoliko imate neke hronične probleme oni će sada nestati ili će biti značajno ublaženi. Povoljan je period za povećanje fizičke aktivnosti i vraćanje u kondiciju!

VAGA

Ne očekuju vas preterano lepe vesti kada je u pitanju privazni posao. Na polju ljubavi možete da očekujete manje nesuglasice sa partnerom, jedno od vas dvoje je nezadovoljno. Kada je u pitanju zdravlje, možete biti podložni problemima. Osetljiv vam je stomak kao i organi za varenje. Pored toga, ovaj period može doneti i manje hormonalne nestabilnosti ženskim pripadnicima znaka.

ŠKORPIJA

Delujete preterano nervozno i nasrtljivo u poslovnim pregovorima. Kada je u pitanju ljubav, možete da se nadate veoma strastvenim i zanimljivim dešavanjima. Na polju zdravlja možete da očekujete manje tegobe. Pre svega, obratite pažnju na sinuse, ali i disajne puteve, bronhije, pluća. Moguće su manje infekcije ili upale. Potrudite se da izbegavate duvanski dim.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Nervozu ćete smanjiti kada budete dobili očekivani priliv novca. Možete da računate na stabilnu emotivnu situaciju. Malo je teža situacija za muške pripadnike znaka. Zdravstvena situacija ne bi trebala da bude preterano loša. Naglašeni su mogući problemi sa osetljivim grlom, pa o tome povedite računa. Generalno ne biste trebali da imate veće smetnje.

JARAC

Rešili ste da neke stvari isterate do kraja i nećete se zaustaviti. Na polju ljubavi vas očekuju burne promene, moguće je da do kraja ovog perioda ništa neće biti isto kao pre. Kada je u pitanju zdravlje, trebali biste da budete veoma obazrivi. Naglašeni su problemi sa pritiskom, vrtoglavicom ali i osećajem malaksalosti. Moguće su i smetnje zbog premora.

VODOLIJA

Vaša nervoza nije od velike koristi na poslovnom planu. Kada je u pitanju ljubav, preispitujete sopstvene emocije i unutrašnje potrebe, pa partneru delujete distancirano. Na polju zdravlja možete da očekujete manje probleme zbog stresa. Izbegavajte bilo kakav vid poroka ili bežanja od realnosti. Pokušajte da se uhvatite u koštac sa problemima, a ne da ih gurate pod tepih.

RIBE

Za vas je ovaj period povoljan, pa možete lakše ostvariti neke ciljeve. Imate dosta pozitivne energije, pa lako privlačite osobe suprotnog pola. Vodolija i Jarac bi mogli biti zainteresovani. Povedite računa o mogućim manjim problemima vezanim za osetljivu kožu ili nervni sistem. Pored toga ne biste trebali da imate veče smetnje. Višak energije usmerite na fizičku aktivnost.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro