Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi, imate velika očekivanja i pod velikim ste pritiskom da ih ostvarite! Vodolije, sreća vas prati i na polju ljubavi!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Moguće je da imate velike planove koje nije tako lako realizovati. Na polju ljubavi vas očekuju veoma zanimljiva dešavanja. Moguće sklapanje braka. Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o parnim organima- očima, ušima, bubrezima, plućima itd. Pored toga, treba da imate na umu da sada možete biti razdražljiviji nego inače, a samim tim i skloni stresu.

BIK

Vama dolaz neko olakšanje na poslovnom planu, tako da nemojte da brinete. Kada je u pitanju ljubav, možete da se nadate lepim trenucima pored voljene osobe. Na polju zdravlja nisu naglašeni veći problemi. Ukoliko vodite računa o svojim navikama, unosite dovoljno vitamina i hranite se na pravi način, ne biste trebali da imate zaista nikakve smetnje.

BLIZANCI

Očekuje vas veoma povoljan period u kom nećete imati mnogo poslovnih obaveza. Ljubavna situacija je veoma interesantna, ako ste slobodni moguća je nova veza. Povedite računa o eventualnim manjim problemima sa tahikardijom i o srčanom sistemu. Ipak, iako ste sa te strane malo osetljiviji, ne biste trebali da imate neke ozbiljne tegobe ili probleme.

RAK

Imate velika očekivanja i pod velikim ste pritiskom da ih ostvarite, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Na polju ljubavi vas očekuje promenljiva situacija ako ste u braku. Kada je u pitanju zdravlje, trebali biste da budete obazriviji nego inače. Naglašena je pojava hroničnih problema, pogotovo vezanih za stomak i organe za varenje generalno.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Možete da se nadate pozitivnom ishodu na polju posla, sve vam ide kao podmazano. Kada je u pitanju ljubav, situacija je veoma uzbudljiva i možete imati uspeha sa vazdušnim znacima. Na polju zdravlja su mogući manji problemi vezani za sinuse ili bolove u grlu, pa budite pažljivi. Izbegavajte hladne i gazirane napitke isto kao i izloženost duvanskom dimu.

DEVICA

Možete da računate na veoma pozitivnu situaciju na polju finansija, očekuje vas veliki pomak. Ljubavna situacija je stabilna i ne biste trebali da imate neke veće promene. Povedite računa o navikama u ishrani. U ovom period vam je pojačan apetit ali isto tako možete biti skloni i većem unosu masne, nezdrave hrane pa samim tim i višku kilograma.

VAGA

Možete da očekujete pozitivan ishod svih poslova koje vi budete pokrenuli. Ljubav vam je definitivno prioritet, pa ćete biti posvećeni partneru do maksimuma. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa niskim pritiskom i eventualni naleti vrtoglavice ili malaksalosti. Potrudite se da dovoljno odmarate i da se ne forsirate u bilo kom pogledu.

ŠKORPIJA

Moguće je da vam se trenutno na poslovnom planu sukobljavaju želje i mogućnosti. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas zanimljiva situacija u nekoj tajnoj vezi. Na polju zdravlja možete da očekujete manje probleme uzrokovane pre svega vašom nervozom. Moguća je nesanica ili generalno neki unutrašnji nemir. Potrebno je da pronađete način da se opustite.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Velikodušni ste i rado pomažete ljudima kojima ste okruženi na random mestu. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiva situacija sa Vagom ili Rakom. Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o cirkulaciji, pogotovo u predelu nogu. Osim toga, osetljivi su vam zglobovi, stopala, pa je mogća pojava vode ili oticanje. Obratite pažnju na to pravovremeno.

JARAC

Iako su mnogi u to sumnjali, uspećete da dođete do poslovnog uspeha. Ljubavna situacija vam trenutno nije preterano interesantna jer se ni sami ne bavite time. Povedite računa o problemima koje generalno imate sa kičmom, suvom kožom i kosom kao i sa osetljivim zubima. Moguće je da vam nedostaje kalcijum ili neki drugi važan mineral u organizmu.

VODOLIJA

Možete da očekujete veoma pozitivnu poslovnu saradnju sa inostranstvom. Sreća vas prati i na polju ljubavi, pa možete da ostvarite sve što ste zamislili sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, nisu naglašeni problemi. Imate sasvim dovoljno energije za sve što vas očekuje i dobro se osećate. Svakako nije na odmet bilo kakva fizička aktivnost i rekreacija.

RIBE

Malo ste osetljivi na pomen finansijskog pitanja jer vam je sa te strane situacija nestabilna. Kada je u pitanju ljubav, čvrsto verujete u svoje emocije prema jednoj osobi. Na polju zdravlja su naglašeni problemi koji mogu biti uzrokovani nakupljenim toksinima u organizmu. Povedite računa o svojoj jetri. Izbegavajte dalji unos alkohola ili bilo kakvih opijata.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro