Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi, teški dani su pred vama! Blizanci, brinu vas finansije!

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte šta su planete pripremile za vaš znak za ovu nedelju i spremni dočekajte sve izazove i šanse za uspeh. Ne propustite ono što vas čeka!

——————– Sponsored ——————–

OVAN

Prilično teška nedelja je pred vama. Kada je u pitanju posao, možete da imate razne komplikacije. Na polju ljubavi vas očekuje period koji vam donosi zahlađenje. Kada je u pitanju zdravlje- imate mnogo snage i energije u sebi ali bi povremeni problemi sa kičmom i leđima mogli da vas prate.BIK

Niste preterano zadovoljni okolnostima na poslovnom planu, ali uz malo truda situacija može da vam se promeni. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem nećete imati veće promene. Kada je u pitanju zdravlje jetra bi mogla da vam se pokaže kao veoma osetljiva tačka, pa povedite više računa o tome.

BLIZANCI

Moguće je da ćete tokom ove nedelje biti veoma zabrinuti za svoje polje finansija. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas faza koja će vam doneti ljubomoru i svađe sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni infekcijama, upalama, bolnim stanjima i povredama.

RAK

Nepovoljna nedelja je ispred vas. Na poslovnom polju možete imati razne prepirke sa saradnicima. Kada je u pitanju ljubav, imate utisak da se voljena osoba udaljava od vas. Na poljuzdravlja vas očekuju problemi sa organima za izbacivanje tečnosti- sa bešikom i bubrezima. Idite na redovne kontrole.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Niste zadovoljni okolnostima na poslovnom polju i potrebno vam je dosta vremena da probleme rešite. Na polju ljubavi vlada monotonija između vas i partnera. kada je u pitanju zdravlje očekuje vas period u kojem ćete imati manje poteškoće sa stomakom i organima za varenje. Pazite na sebe.

DEVICA

Pred vama je period koji bi na polju posla mogao da vam donese priliku da razresište neke brige. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas faza u kojoj ćete imati početak ozbiljnije veze. Na polju zdravlja vas očekuje jako dobar period za bavljenje sportom. Imaćete mnogo snage i energije u sebi ovih dana.

VAGA

Moguće je da ćete imati manje probleme na poslu i da se nećete osećati sasvim sigurno na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav, sa voljenom osobom polako kopate po problemima iz prošlosti. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete biti skloni upalama mokraćnih puteva i problemima sa urogenitalnim traktom.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

ŠKORPIJA

Ova nedelja je povoljna ako postoji neki konflikt koji treba da razjasnite i da razrešite. Na polju ljubavi vas očekuje strastveno poznanstvo i prilika za avanturu. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je period koji može da donese prehladu ili manje probleme sa disajnim putevima pa povedite računa o sebi.

STRELAC

Na polju posla vas očekuje period koji može da vam donese manje komplikacije sa finansijama. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas prilika da nađete kompromis sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete uz pomoć određene dijete uspeti da ostvarite jako dobre rezultate.

JARAC

Možete da očekujete težak period za posao. Dosta toga neće ići onako kako se nadate i planirate. Na polju ljubavi takođe imate osećaj nezadovoljstva i ogorčenosti u ovom periodu. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj ćete biti osetljvi. Imunitet vam je oslabljen. Trebalo bi da se posavetujete sa lekarom.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VODOLIJA

Imate dosta pritisaka na poslovnom polju i situacija u kojoj se nalazite vam je generalno neizvesna. Na polju ljubavi vas očekuje povoljan period da istina ispliva na videlo. Kada je u pitanju zdravlje, dolazi faza u kojoj ćete imati probleme s depresijom, anksioznošću i sl. Posavetujte se sa terapeutom.

RIBE

Poslovne okolnosti su vam sada generalno stabilne i nemate većih briga. Na polju ljubavi osećate mir i zadovoljstvo, na voljenu osobu možete da se oslonite. Kada je u pitanju zdravlje, naredni period vam može doneti manje probleme sa nogama, zglobovima, osetljivost u kolenima i slične tegobe.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro