Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi, otvaraju se nove poslovne mogućnosti! Lavovi, čeka vas romantičan susret s novom osobom

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog: Ruža Ružanović – od 30.09. do 06.10. 2019.

Saznajte šta su planete pripremile za vaš znak za ovu nedelju i spremni dočekajte sve izazove i šanse za uspeh. Ne propustite ono što vas čeka!

——————– Sponsored ——————–

OVAN

Pred vama je baš povoljan period u kojem ćete imati mogućnost da proširite svoj posao. Možete da očekujete da ćete na polju ljubavi biti slobodni da otvoreno pokažete svoje želje i potrebe. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati jako dobro stanje. Bavljenje sportom će vam jako prijati.

BIK

Na polju finansija ćete imati dosta sreće. Očekuje vas jako povoljan period i za nasledstvo. Kada ke u pitanju ljubav očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja će pokazati iskrena osećanja ka vama. Na polju zdravlja vam dolazi period u kojem ćete imati šansu da prevaziđete probleme koji vasprate iz prošlosti.

BLIZANCI

Ukoliko tokom ove nedelje budete potpisali neki poslovni ugovor on će vam na duže staze biti veoma značajan. Na polju ljubavi vas očekuje šansa za početak ozbiljne veze. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati generalno dobro stanje ali možete da budete malo skloni gojenju u ovom periodu.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Imaćete mogućnost da rešite poslovne dileme i probleme veoma brzo i lako. Na polju ljubavi vas očekuje stabilna situacija sa osobom do koje vam je stalo. Kada je u pitanju polje zdravlja očekuju vas problemi zbog pada imuniteta. Moguće su komplikacije koje ne očekujete. Javite se vašem lekaru.

LAV

Pred vama je period u kojem ćete imati dosta sreće na polju posla. Ne biste trebali da imate bilo kakve veće brige. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas nov romantični susret. Na polju zdravlja je pred vama faza u kojoj ćete biti puni energije i nikakvi problemi sada ne bi trebali da vas brinu. Pred vama je jako povoljan period.

DEVICA

Na poslovnom polju vas očekuje atmosfera stabilnosti i sigurnosti. Kada je u pitanju ljubav, imate neki plan i dogovor sa voljenom osobom i držite se toga. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa varenjem. Pazite da se ne prejedate. Ovo je i faza u kojoj možete biti malo skloni gojenju.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Moguće je da ćete imati neke poteškoće kada je u pitanju polje poslovne komunikacije. Na polju ljubavi vas očekuju zanimljivi planovi za neko putovanje sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati mogućnost da rešite neke manje probleme sa respiratornim traktom.

ŠKORPIJA

Na polju posla vas očekuje napredovanje, bolja zarada i generalno neke dobre vesti. Kada je u pitanju polje ljubavi, imaćete priliku za novo poznanstvo u poslovnom okruženju. Na polju zdravlja se čuvajte mogućih problema sa hormonima koji bi mogli da vas prate u narednom periodu.

STRELAC

Nemojte da donosite nove poslovne odluke jer vam ovaj period nije povoljan za to. Na polju ljubavi vas očekuje ostvarenje neke želje koju imate već duže vreme. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj možete da imate probleme sa očima, moguć je glaukom ili neke komplikacije sa vidom.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Neće vam biti lako da ostvarite sve planove koje imate kada je u pitanju posao. Na polju ljubavi imate želje koje nikako ne možete da iskažete voljenoj osobi sasvim otvoreno. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati manje probleme sa cirkulacijom a mogući su i neki problemi sa nesanicom.

VODOLIJA

Pred vama je period u kojem ćete imati pozitivna dešavanja na polju posla. Smatrate da je sve što radite vredno truda. Nova ljubav vam dolazi neočekivano preko nekog opuštenog okruženja. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj će biti mogući problemi sa nogama i zglobovima pa o tome povedite računa.

RIBE

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati priliku da napredujete i da dođete do boljih poslovnih pozicija. Na polju ljubavi ćete imati dobro slaganje sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da očekujete veće komplikacije. Povremeno su mogući bolovi u leđima i ukočenost.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro