Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi, očekuje vas novo poznanstvo! Vage, imate šansu za novu avanturu

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte šta su planete pripremile za vaš znak za ovu nedelju i spremni dočekajte sve izazove i šanse za uspeh. Ne propustite ono što vas čeka!

OVAN

Možete da očekujete pozitivna rešavanja poslovnih dilema i priliv novih informacija. Na polju ljubavi vas očekuje novo poznanstvo ali vam ta osoba na neki način uliva nervozu. Kada je u pitanju polje zdravlja možete da očekujete da ćete imati manje probleme sa grlom i disajnim putevima, bićete skloni prehladama i gripu.

BIK

Očekuje vas poboljšanje finansija sa dva različita izvora prihoda koji vam mogu biti prilično značajni. Na polju ljubavi težite tome da definišete jasno na čemu stojite sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem možete da budete skloni hroničnim problemima sa grlom i štitnom žlezdom.

BLIZANCI

Nepovoljna faza u kojoj ćete na poslovnom polju imati kočnice je pred vama. Kada je u pitanju ljubav teško vam je da jasno definišete šta želite i očekujete do voljene osobe. Na polju zdravlja možete da očekujete česte glavobolje, migrene, probleme sa očima, vidom ali i nesvestice. Najbolje bi bilo da se obratite vašem lekaru.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Pokušavate da sprovedete neke svoje poslovne zamisli u delo ali vam to sada još uvek ne polazi sasvim za rukom. Pred vama je nepovoljan period za ljubav u kojem ćete biti nezadovoljni. Na polju zdravlja vas takođe ne očekuje baš najbolja situacija, sve ukazuje na to da ćete imati neku nervozu ali i probleme sa krvotokom.

LAV

Pokušavate da stvorite dobre i prijateljske odnose na poslu ali vam to sada baš i ne polazi za rukom. Na polju ljubavi vas očekuje novo poznanstvo i flert. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete stabilno stanje. U ovom periodu vam nisu naglašeni veći problemi i promene, sve može da bude uredu.

DEVICA

Očekuje vas period u kojem ćete biti veoma užurbani i na neki način opterećeni poslovnim obavezama. Kada je ljubav u pitanju između vas i partnera vlada veliko zahlađenje odnosa. Na polju zdravlja možete da imate probleme sa kičmom, kostima, tegobe vezane za reumu ali i probleme sa kožom, zubima itd.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Na poslovnom planu vas očekuju neke olakšavajuće okonosti kojima ćete biti jako zadovoljni. Kada je u pitanju ljubav možete da se nadate novoj avanturi ali ne i ozbiljnoj vezi. Na polju zdravlja možete da budete skloni problemima sa holestrolom, jetrom, tegobama sa organima za varenje kao i probleme vezane za žuč.

ŠKORPIJA

Nepoverljivi ste prema poslovnom okruženju a i materijalno imate neke brige koje vas opterećuju. Kada je u pitanju polje ljubavi možete da očekujete ljubomoru. Na polju zdravlja vas očekuju tegobe koje se vezuju ze nezdrav način života. Izbegavajte poroke, alkohol, cigarete i sve ostale negativne faktore odstranite.

STRELAC

Moguće je da ćete na polju posla imati pozitivne vesti i pokretanje nove saradnje. Kada je u pitanju ljubav ulazite u vezu u kojoj ćete dati svoje emocije sasvim iskreno. Na polju zdravlja vas očekuju manje poteškoće, problemi koji se vraćaju iz prošlosti, astma ili neke alergije koje vas mogu opterećivati.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Puno posla je pred vama, dosta obaveza imate pa vam je organizacija ključna za uspeh na ovom planu. Ljubavnom polju niste posvećeni sada jer nemate dovoljno vremena. Kada je u pitanju polje zdravlja očekuje vas period u kojem ćete imati moguće poteškoće sa padom imuniteta, pa je moguća malaksalost i brojni problemi.

VODOLIJA

Očekuje vas faza u kojoj vam posao neće predstavljati bilo kakav problem. Možete da očekujete višak slobodnog vremena. Nova ljubav vam dolazi brzo i lako. Kada je u pitanju polje zdravlja očekuju vas manji problemi koji mogu da budu vezani za donji deo leđa ali i za probleme sa kukovima i kostima generalno.

RIBE

Možete da očekujete priliku za neki paralelni ili dupli posao, moguće i za pokretanje nekog privatnog biznisa. Na polju ljubavi situacija nije onakva kakvu ste želeli. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete manje tegobe vezane za creva i stomak ali bi na kraju sve ipak trebalo da bude kako treba.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro