Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. APRILA: Lavovima se smeši novo poznanstvo, Rakovima predstoji ulazak u tajnu vezu 

Astro
0
sreča, devojka, horoskop, astrologija
Foto: Viktor Cap / Panthermedia / Profimedia

Ovan

Posao: Jedna radna nedelja u kojoj možete odahnuti. Posao vam neće teško pasti. Bićete zadovoljni svojim trudom i zalaganjem. Mogućnost iznenadnog dobitka novca.

LJubav: Vreme je da se ovo polje pokrene i svi koji su usamljeni mogu razmišljati i očekivati ulazak u emotivnu vezu. Samo gledajte da napravite pravi izbor. Zauzeti, bolja komunikacija sa voljenom osobom.

Zdravlje: Mogućnost pojačane uznemirenosti i hroničnog umora.Bik

Posao: Nedelja kada ćete moći da odahnete i priuštite sebi malo odmora. Krajem nedelje obratite pažnju na potrošnju novca.

LJubav: Nije najbolji period za ulazak u nove emotivne veze, ali svi koji su u braku ili stabilnim vezama mogu očekivati miran period, piše Telegraf.rs.

Zdravlje: Dobro se osećate, energija vam se vraća.

Blizanci

Posao: Ove nedelje bez većih promena na ovom polju. Mogućnost prolaznog nezadovoljstva i povećane potrošnje novca, ali već pri samom kraju nedelje situacija se popravlja.

LJubav: Sada je vreme da razmislite o vašem emotivnom statusu. Bićete šarmantni veseli i postoji mogućnost lepog poznanstva. Zauzeti će imati prijatne trenutke sa voljenom osobom. Neki mogu i ući u paralelnu vezu, pa dobro razmislite.

Zdravlje: Pojačana nervoza je moguća. Budite aktivni i obratite pažnju na ishranu.

Rak

Posao: Dosta aktivna nedelja, ali bićete zadovoljni svojim radom i finansijama. Obratite pažnju i vi na potrošnju novca, kao i na manje nesuglasice sa ljudima iz radnog okruženja koje su moguće u ovom periodu.

LJubav: Nije najbolji period za ulazak u nešto novo, kada je ljubav u pitanju. Možda budete neodlučni i upustite se u neki neobičan odnos, pa budite obazrivi kome poklanjate vaše vreme. Zauzeti, mogućnost ulaska u tajne veze.

Zdravlje: Dobro.Više odmarajte.

Lav

Posao: Bićete zadovoljni radom. Ako je bilo problema ova nedelja vam može doneti stabilizaciju na ovom polju.

Lljubav: Mogućnost lepog poznanstva ili druženja sa m zanimljivim osobama. Ako niste do sada, vreme je da se pokrenete i napravite pravi izbor. Zauzeti, lepi i harmonični dani sa voljenom osobom.

Zdravlje: Pojačana nervoza i problemi sa snom.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Devica

Posao: Nedelja kada ćete vašu energiju usmeriti ka ovom polju. Mogućnost realizacije bitnih planova i projekata. Zadovoljstvo neće izostati. Manje nerazumevanje sa saradnicima.

LJubav: Možda vam neko iz radnog okruženja ili kroz posao privuče pažnju. Mada dobro razmislite da li je to prava osoba za vas. Zauzeti, više vremena i pažnje posvetite voljenoj osobi.

Zdravlje: Na ovom polju bez većih problema.

Vaga

Posao: Bez većih promena ove nedelje, ali sam kraj nedelje vas može iznenaditi i možete dobiti dugo čekanu zaslugu i očekivati bolju finasijsku situaciju.

LJubav: Vreme je ako niste do sada da se okrenete emotivnom životu. Lepa dešavanja i drugačiji pogled na emocije slede. Može vam se pojaviti neka osoba vezana za put. Zauzeti, ostanite smireni i strpljivi ako dođe do manjih nesuglasica. Kraj nedelje donosi stabilizaciju u vašem odnosu i planiranje zajedničke budućnosti.

Zdravlje: Mogućnost problema sa stomakom i varenjem.

Škorpija

Posao: Bićete zadovoljni svojim radom i nagrada neće izostati. Manji sukobi i nezadovoljstvo su mogući krajem nedelje, ali se situacija ubrzo stabilizuje.

LJubav: Nije najbolji period za započinjanje emotivnih veza, ali mogućnost ulaska u avanture je moguć. Zauzeti, bez promena u vašem odnosu. Izbegavajte sitne rasprave.

Zdravlje: Dobro. Više vremena provodite u laganim šetnjama.

Strelac

Posao: Vreme je za neke promene vezane za ovo polje. Sada se možete fokusirati na planove i poboljšati vašu finasijsku situaciju.

LJubav: Lepo se osećate kada je ovo polje u pitanju. Ako nije do sada, vreme je da vam neko polako pokrene emocije. Zauzeti, prolazno nezadovoljstvo i monotonija u odnosu. Ubrzo vam se bude strasti i ako je bilo problema situacija se popravlja.

Zdravlje: Mogući prolazni problemi sa digestivnim traktom.

Jarac

Posao: Kada je posao u pitanju možete biti mirni. Ove nedelje bez značajnih promena. Krajem nedelje mogući povećani troškovi.

LJubav: Bez bitnih dešavanja na polju ljubavi. Mogućnost ulaska u neke avanture. Zauzeti, prolazno nerazumevanje sa partnerom. Budite jasniji u iskazivanju emocija i želja.

Zdravlje: Mogućnost prehlada i problema sa stomakom. Radite na podizanju imuniteta.

Vodolija

Posao: Ako je bilo stagnacije i zastoja na ovom polju situacija se popravlja. Bićete zadovoljniji svojim finasijama.

LJubav: Dolazi period za ljubav. Bićete ispunjeni emocijama. Ako i ne uđete odmah u neku emotivnu vezu, ubrzo očekujte. Zauzeti, planiranje zajedničkog života i proširenje porodice.

Zdravlje: Više se krećite i vreme provodite u prirodi.

Ribe

Posao: Bićete zadovoljni svojim radom. Mogućnost pojačanih troškova. Ako se ukaže prilika priuštite sebi odmor.

LJubav: Moguće prolazno nezadovoljstvo kada je emotivna situacija u pitanju. Bez bitnih dešavanja. Zauzeti, stabilan odnos, samo su moguće manje rasprave i nesuglasice krajem nedelje.

Zdravlje: Dobro se osećate. Ako je bilo problema sa zdravljem situacija se popravlja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro