Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Lavovi, moraćete da donesete ključnu odluku! Vage, želite da uđete u neobaveznu vezu!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Povoljna je nedelja ispred vas pa možete da očelujete da ćete na poslovnom polju imati stabilno stanje. Na polju ljubavi vam sledi novo poznanstvo koje će vas oduševiti. Kada je u pitanju zdravlje takođe nemate većih briga. Energični ste i dobro se osećate u svojoj koži. Posvetite se vežbanju i bavljenju sportom.

BIK

Povoljan je period da vam se privatni posao pokrene na bolje. Možete da donesete i lepe odluke na ljubavnom polju i da krenete u zajednički život sa osobom koju volite. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme zbog stomaka i loše probave. Možete biti skloni i višku kilograma.

BLIZANCI

Povoljna vam je ova nedelja da na polju posla ostvarite svoje ciljeve. Možete da očekujete zanimljiva poznanstva. Lako sklapate kontakte i ulazite u flert. Na polju zdravlja vam se preporučuje da izbegavate cigarete i da vodite računa o disajnim putevima. Ako vas nešto muči posetite vašeg lekara.

RAK

Možete da očekujete da će vam finansije polako ali sigurno krenuti na bolje. Na polju ljubavi vam sledi važan razgovor o zajedničkoj budućnosti sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas period u kojem ćete se osećati dobro, stabilno i u kojem nećete imati veće brige. Samo pazite na zdravlje zuba.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Nije vam povoljna nedelja za posao, pa izbegavajte sada važne sastanke i nove promene. Na polju ljubavi vam sledi odluka o tome da li ostajete sa voljenom osobom ili ne. Kada je u pitanju zdravlje, sledi vam period koji vam donosi manje probleme sa očima, vidom a osetljiv može da vam bude i donji deo leđa.

DEVICA

Kada je u pitanju posao imate utisak da se neke stvari odugovlače i da vam nije lako da ostvarite sve što želite. Na polju ljubavi vam sledi komunikacija sa osobom koja će na vas ostaviti poseban utisak. Kada je u pitanju zdravlje sledi vam period u kojem ćete biti osetljivi. Vodite računa o vašem imunitetu.

VAGA

Na polju posla vam sledi dobar period. Imate podršku okruženja da ostvarite sve promene koje planirate. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem ćete želeti neku neobaveznu vezu. Na polju zdravlja vam sledi faza koja donosi pozitivno stanje, bez većih problema. Energični ste i dobro raspoloženi.

ŠKORPIJA

Kada je u pitanju posao, možete da očekujete priliku da ostvarite napredovanje i dobre promene. U ljubavi ste iskreni i otvoreni prema voljenoj osobi i za uzvrat ne očekujete ništa manje. Na polju zdravlja vam sledi faza u kojoj ćete imati sklonost ka problemima sa kostima, reumom, osteoporozom.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Možete da očekujete da ćete na polju posla imati manje probleme jer vam se planovi menjaju neočekivano. U ljubavi tražite najpre svoju slobodu i vezu koja vas neće opterećivati. Na polju zdravlja vam sledi faza u kojoj ćete biti skloni nekim manjim problemima. Izbegavajte unos alkohola. Radite na zdravijim navikama.

JARAC

Možete da očekujete da ćete na polju posla uspeti da ostvarite poboljšanje. Sledi vam nov priliv finansija. Kada je u pitanju ljubav, imate neke nesigurnosti i nepoverenje ka voljenoj osobi. Na polju zdravlja vam sledi faza u kojoj ćete biti skloni novim smetnjama i tegobama pa je važno da se javite vašem lekaru ako vas nešto muči.

VODOLIJA

Očekuje vas period koji vam donosi poslovne dogovore koji će vam na duže staze biti veoma važni. Kada je u pitanju ljubav, partner vam je posvećen i uživate u zajednici sa njim. Na polju zdravlja vas očekuje faza koja vam donosi manje probleme sa hormonalnim promenama i sa štitnom žlezdom.

RIBE

Na polju posla vam sledi period koji donosi dosta obaveza. Važno je da budete spremni za jedan naporan tempo. Kada je u pitanju ljubav, partner vas podržava i generalno ste zadovoljni. Na polju zdravlja možete da rešite neki problem iz prošlosti ako budete bili spremni da primenite lekarske savete.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro