Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci, osećate se ranjivo! Device, došlo je do emotivnog zahlađenja

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte šta su planete pripremile za vaš znak za ovu nedelju i spremni dočekajte sve izazove i šanse za uspeh. Ne propustite ono što vas čeka!

——————– Sponsored ——————–

OVAN

Pred vama je povoljan period u kojem ćete dobiti ponudu da nešto kupite ili prodate. Na polju ljubavi vas očekuje povratak komunikacije sa osobom iz prošlosti. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa disajnim putevima. Ako ste do sada imali bilo kakve tgobe vezane za astmu, moglo bi da dođe do komplikacija.

BIK

Očekuje vas piliv novca tokom narednog perioda a i pozabavićete se nekim važnim poslovnim pitanjima. Možete da očekujete stabilnu situaciju na polju ljubavi. Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da imate veće probleme. Moguće je da ćete biti skloni nekim manjim nestabilnostima vezanim za varenje.

BLIZANCI

Povedite računa o mogućim problemima na polju posla, zbog loše koncentracije pravite greške. Ljubavna situacija vam je promenljiva i vi se osećate veoma ranjivo. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa glavoboljom, moguć je osećaj malaksalosti kao i problemi povezani sa centrom za ravnotežu i nervnim sistemom.RAK

Potrudite se da tokom ove nedelje ne donosite važne odluke na polju posla. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate neku tajnu ljubavnu vezu. Na polju zdravlja ćete biti podložni problemima sa nogama, postoji sklonost ka oticanju kao i mogući problemi sa izbacivanjem vode iz organizma. Posavetujte se sa vašim lekarom.

LAV

Na poslovnom polju sve ide stabilnim tokom, nemate veće probleme tokom ove faze. Kada je u pitanju ljubav veoma ste nonšalantni i opušteni, verujete svom partneru. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ne biste trebali da očekujete nove tegobe. Ako postoji nešto što vas muči od ranije, imaćete mogućnost da taj problem rešite.

DEVICA

Pred vama je period u kojem ćete imati neke poslovne promene koje vas neće preterano obradovati. Kada je u pitanju polje ljubavi osećate zahlađenje prema partneru. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi sa zubima, pa bi bilo dobro da na vreme posetite stomatologa radi redovne kontrole. Posvetite se svom zdravlju.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Možete da očekujete da će tokom ove nedelje sreća biti na vašoj strani kada je u pitanju posao a dolaze vam i lepe vesti iz inostranstva. Na polju ljubavi vas očekuje avantura. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete da ćete imati puno energije u sebi i da ćete uspeti da dođete do poboljšanja u odnosu na prethodni period.

ŠKORPIJA

Imaćete mogućnost da ostvarite dodatnu zaradu koja će vam biti značajna. U ljubavnom smislu se vide komplikacije zbog nekih sumnji i nepoverenja koje vas proganja. Na polju zdravlja vas očekuju hronični problemi vezani za urogenitalni trakt kao i moguće tegobe vezane za probavu i debelo, kao i slepo crevo.

STRELAC

Pred vama je period u kojem ćete uspeti da otvoreno razrešite neke konflikte na poslu. Na polju ljubavi vas očekuje povoljna faza jer će vam partner biti posvećen. Kada je u pitanju polje zdravlja moguće je da ćete imati manje tegobe, da će vas mučiti bubrezi ili problemi sa bešikom. Posavetujte se sa vašim lekarom.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Moguće je da ćete biti pod stresom zbog velikog broja obaveza koji vas očekuje u narednom periodu. Možete da očekujete da ćete na ljubavnom planu imati neki zastoj. Kada je u pitanju zdravlje bićete podložni problemima zbog pada imuniteta, loše krvne slike kao i zbog stresa. Potrebno je da više brinete o sebi.

VODOLIJA

Ne biste trebali da se mnogo brinete oko posla jer je pred vama jako dobar period. Ljubavna strana vam je odlično prikazana a ako ste slobodni očekuje vas nova veza. Na polju zdravlja odlično stanje, ako se bavite sportom osećate se sve bolje i možete da očekujte da ćete se vratiti veoma brzo u fomu i kondiciju.

RIBE

Pred vama je povoljna faza u kojoj ćete imati mogućnost da razrešite neke dileme na polju privatnog posla. Možete da očekujete da ćete na ljubavnom polju imati nke stresove. Kada je u pitanju zdravlje, problemi sa organima za varenje su naglašeni kao i problemi vezani za grudni koš pa o tome povedite računa tokom ovog perioda.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro