Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci, ljubavna situacija nije sjajana! Škorpije, moguć je flert sa zauzetom osobom!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Pred vama je period u kom su moguće komplikacije na poslovnom planu. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete da će partner biti nekako misteriozan i zatvoren u kontaktu sa vama. Na polju zdravlja su mogući problemi sa nesanicom, koncentracijom, umorom i generalno imate nekako mutno stanje. Mogući su i problemi sa vidom, nesvesticom…

BIK

Pred vama je faza u kojoj nećete baš moći da se oslanjate na obećanja i reči svojih saradnika. Na polju ljubavi su vam emocije uzvraćene ali kao da nije sve kako treba. Kada je u pitanju zdravlje postoje naglašeni problemi vezani z anervni sistem, cirkulaciju u predelu nogu, grčeve u mišićima. Pored toga, možete sada biti skloni gojenju.

BLIZANCI

Možete da očekujete period u kom će biti dosta nesporazuma sa vašim nadređenim. Ljubavna situacija takođe nije sjajna, pre svega jer ste nesigurni u svoja osećanja i čudno se ponašate prema partneru. Zdravlje može biti ugroženo, kada je u pitanju predeo kičme i leđa. Nemojte da se naprežete, da podižete težak teret i čuvajte se padova i povreda.

RAK

Planirali ste putovanje u inostranstvo ali ne ide baš sve onako kako ste očekivali. Kada je u pitanju ljubav, voljena osoba smatra da ste preterano skloni maštanju i da vam nedostaje realan uvid u stvari. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate preterano velike probleme. Moguće su neke manje tegobe vezane za unos alkohola kom ste povremeno skloni.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Imate puno snage i energije, treba da se oslanjate na sebe a ne na druge. Nije povoljan period za pozajmice ili kredite. Na polju ljubavi su mogući problemi zbog sujete ili ljubomore. Kada je u pitanju zdravlje, sve može biti u najboljem redu ako ste fizički aktivni i ako pravilno trošite višak energije koji imate. U suprotnom, mogući su problemi sa agresijom.

DEVICA

Imate osećaj da ne možete da se oslonite ni na koga, i najverovatnije ste upravu. Ljubavna situacija je nejasna i vama i partneru, sve se promenilo i više ne znate kuda taj odnos vodi. Zdravlje može biti donekle na silaznoj putanji, pogotovo kada se radi o problemima vezanim za bubrege ili urogenitalni trakt koji vam je generalno osetljiv.

VAGA

Na poslovnom planu kod vas vlada veoma neobična situacija, imate utisak da se dosta toga promenilo. Kada je u pitanju ljubav ne očekuju vas neka preterano važna dešavanja. Na polju zdravlja su mogući novi problemi. Veoma ste osetljivi u ovom periodu i trebali biste da povedete računa o sebi. Imunitet vam je oslabljen i skloni ste brojnim tegobama.

ŠKORPIJA

Taman kada ste se ponadali da ćete moći da se oslonite na faktor sreće, desila se situacija koja je pokazala suprotno. Na polju ljubavi vas očekuju zanimljiva dešavanja ili flert sa zauzetom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, pre svega obratite pažnju na moguće probleme vezane za kardiovaskularni sistem, povišen krvni pritisak i grudni koš generalno.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Moguće je da imate neke lične unutrašnje nesigurnosti koje se negativno odražavaju na vaš posao. Ljubavna situacija je takođe nestabilna, pogotovo ako ste u braku ili dužoj vezi. Zdravlje je promenljivo… Mogući su problemi sa stomakom, probavom… Osetljivi ste. Pored toga, mogu vam se pojaviti neke tegobe na nervnoj bazi ili zbog stresa.

JARAC

Ako ste planirali kraća putovanja bolje je da ih odložite. Moguć je neki manji gubitak. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas flert sa osobom koja vam je na neki način i dalje nepoznata. Na polju zdravlja su mogući problemi sa disajnim putevima, plućima, sinusima… Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Ako se pojavi kašalj, javite se svom lekaru.

VODOLIJA

Polje finansija vam je veoma promenljivo i neće sve biti onako kako vi očekujete… Na polju ljubavi imate veliku dilemu. Stabilnost vaše veze može sada biti pod velikim znakom pitanja. Kada je u pitanju zdravlje, naglašeni su problemi sa hormonima, štitnom žlezdom, bilo bi dobro da posetite lekara. Pored toga, povedite računa i o ishrani.

RIBE

Najbolje bi bilo da se sada ne bavite poslom… Da uzmete odmor ili slobodne dane. Nije vam povoljan period. Ljubavna situacija je pod znakom pitanja, biti ili ne biti. Treba da raščistite neke stvari. Zdravlje može biti nešto gore nego pre, pogotovo vam je osetljiv predeo glave, očiju, čela. Mogući su i problemi vezani za umor i malaksalost… Budite na oprezu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro