Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci, ljubavna situacija je komplikovana! Jarčevi, skloni ste svađama sa partnerom!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Očekuju vas važna dešavanja na poslovnom planu tokom ovog perioda. Kada je u pitanju ljubav možete da računate na sasvim stabilnu situaciju. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa kostima i kičmom. Pored toga, možete da očekujete manje iritacije na koži. Generalno je povoljan period ako ste imali neke smetnje urinarnog trakta, sada bi se mogle poboljšati.

BIK

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom ispred vas je veoma dobar period. Na polju ljubavi vas očekuju zanimljiva dešavanja sa Strelcem ili Ribom. Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi sa cirkulacijom, pogotovo u predelu nogu. Osim toga, moguće je da će vam se ponovo javiti neki problemi iz prošlosti ili hronične smetnje, pa povedite računa o tome.

BLIZANCI

Prilično ste dekoncetrisani i finansije vas brinu. Nije sjajan period za posao. Ljubavna situacija bi mogla biti komplikovana, pogotovo ako ste u tajnoj vezi. Povedite računa o mogućim problemima vezanim za upalu bešike i mokraćnih puteva. Pored toga, postoje naznake za eventualne probleme na nervnoj bazi i za pojačan stres u ovoj fazi.

RAK

Nije povoljan period za važne poslovne odluke niti za velike promene. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas konfuzna situacija sa voljenom osobom, moguća je manja distance. Na polju zdravlja su moguće tegobe vezane za alergije kojima ste skloni u ovom periodu. Možete da očekujete i manje probleme vezane za sluh, ili upalu srednjeg uva. Posavetujte se sa lekarom.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Prilično ste opterećeni poslovnim obavezama koje vam sada ne padaju lako. Na polju ljubavi vas očekuje veoma zanimljiva situacija sa osobom iz prošlosti. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete malo teži period. Moguć je pad imuniteta i generalna osetljivost organizma. Skloni ste i čestim glavoboljama, migrenama, povišenoj temperaturi.

DEVICA

Ne iskušavajte svoju sreću u ovoj fazi, radite onako kako vam se kaže. Ljubavna situacija jeste burna, ali ako ne budete preterano nervozni, naćićete rešenje. Povedite računa o mogućim zdravstvenim problemima vezanim za srce i krvne sudove, kardiovaskularni sistem. Redovno proveravajte krvni pritisak. Proverite i nivo holesterola, za svaki slučaj.

VAGA

Moguće su manje komplikacije ako se bavite poslom vezanim za nekretnine ili zemljište. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete veoma zanimljivu situaciju i lepu atmosferu. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa stomakom, probavom, generalno sa organima za varenje. Potrudite se da ne preterujete sa hranom. Osim toga, nema većih problema.

ŠKORPIJA

Delujete veoma dominantno u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Na polju ljubavi vas očekuju prijatna i pozitivna dešavanja sa osobom koju volite. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa debeim crevom i nekim drugim hronilnim problemima koji vas prate. Pored toga, povedite računa o disajnim putevima, pogotovo ako ste pušač.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Nije vam preterano povoljan period za finansije, nemojte da rizikujete sa novcem. Ljubavna situacija bi mogla da se zakomplikuje ukoliko ste bili neiskreni prema partneru. Povedite računa o mogućim problemima vezanim za hormone. Ženski pripadnici ovog znaka bi trebalo da odu na redovnu ginekološku kontrolu. Generalno, čuvajte donji stomak i reproduktivne organe.

JARAC

Nemojte da padate pod tuđi uticaj i da slušate savete drugih ljudi. Nije povoljan period za posao. Kada je u pitanju ljubav, skloni ste burnim reakcijama i svađama sa voljenom osobom. Na polju zdravlja postoje naznake za promenljivo stanje. Niste u najboljoj fazi i veoma ste osetljivi, Lako se možete prehladiti ili dobiti neku virusnu infekciju. Uzimajte vitamine, odmarajte.

VODOLIJA

Uskoro ćete dobiti veoma dobru ideju koja će vam doneti zanimljive preokrete. Na polju ljubavi vas očekuje lepa i prijateljska komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete solidnu situaciju. Ne biste trebali da imate neke veće probleme. Povećajte unos magnezijuma i povedite računa o grčevima u mišićima.

RIBE

Nije baš preporučljivo da se previše oslanjate na svoje saradnike. Uradite ono što je potrebno sami. Ljubavna situacija je komplikovana zbog povratka jedne osobe, moguće Ovna ili Jarca. Povedite računa kada je u pitanju zdravlje jer su mogući manji problemi. Organizam vam je delimično oslabljen. Situaciju biste mogli da popravite dobrom ishranom. Proverite krvnu sliku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro