Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci, još uvek se borite sa poslovima! Jarčevi, napravite pauzu od posla!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Nije stiglo vreme za odmor, pa se skoncentrišite na poslovne obaveze, jer ukoliko ih sada ne završite, mučiće vas još dugo. Kada je reč o ljubavi, došao je period da se povučete u intimu doma sa svojim partnerom koji vas obasipa pažnjom. Iscrpljeni ste, odmorite se.

BIK

Ukoliko postoji nešto za šta pokušavate već duže vreme da se izborite na poslu, ove nedelje bi bilo dobro da stupite u akciju. U izgledu vam je i novčani dobitak koji će vas obradovati. Ljubav vam je ove nedelje na drugom mestu, ali imaćete prijatne trenutke sa voljenom osobom. Kada je zdravlje u pitanju, puni ste energije – iskoristite to.

BLIZANCI

Još uvek se borite sa poslovima. Prilično ste agresivni i nepopustljivi. Nećete dozvoliti drugima da vas koriste, kao ni da zanemare vaše primedbe, pa možete doći u konflikt sa nekim osobama iz vaše radne sredine. U ljubavi vam nedostaje malo akcije i iznenadjenja. Pod stresom ste, nađite način da se opustite.

RAK

Verovatno ćete imati zanimljivu raspravu sa poslovnim saradnicima. Bićete u mogućnosti da dobijete sasvim novu predstavu o poslu što će vas zaista oduševiti. Ali oprezno, da ne preterate. U ljubavi ste isto tako posvećeni partneru i otvoreniji nego obično. Kada je reč o zdravlju, skloni ste gojenju. Trebalo bi da povedete računa o tome.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Ove nedelje posedujete izuzetan poslovni instikt koji će vam doneti mnogo uspeha. Kada je reč o ljubavi, skloni ste flertu i druženju. Lavovi koji su sami mogu upoznati više zanimljivih osoba za vezu. Kada je reč o zdravlju, idealno je vreme da napunite baterije radeći stvari koje volite.

DEVICA

Mogli biste mogli da obavite sve poslovne razgovore koje prethodne sedmice niste uspeli, jer mogu biti veoma uspešni. Ukoliko se bavite pisanjem, očekujte nalet inspiracije. Kada je reč o ljubavi, aspekti ove nedelje ukazuju na upoznavanje karmičke ljubavi. Device koje su u vezi čeka malo nestabilniji period. Kada je reč o zdravlju, izbegavajte kafu, alkohol i slatkiše.

VAGA

Na poslu ste veoma poletni i svu svoju energiju ulažete na dobijanje priznanja ove nedelje. Ukoliko razmišljate o ulaganjima – pravo vreme je i za to. Ljubav će morati malo da sačeka, jer nećete imati vremena za ljubavne susrete niti nova poznanstva. Zdravlje vam je odlično.

ŠKORPIJA

Ove nedelje ćete biti u mogućnosti da određujete uslove na svom poslu, a drugi će pratiti vaša naređenja. Takođe, imaćete prijatne trenutke sa partnerom. Vi ste nežni i otvoreno iskazujete svoju naklonost partneru, ali ovog puta bez ljubomore. Kada je reč o zdravlju, prija vam meditacija.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Ove nedelje ćete imati mnogo uspeha na poslu, ali povedite računa o finansijama. Kada je reč o ljubavi, pomalo se zatvarate prema svom partneru i on se pita šta se sa vama dešava. Objasnite mu da vam je potrebno samo malo vremena za vas same i ostaviće vas na miru. Vreme je idealno da popravite zdravlje zdravom ishranom.

JARAC

Napravite pauzu od posla. Sve što se do sada radili će vam se isplatiti. Kada je reč o ljubavi, partner je preokupiran svojim obavezama, što vam ove nedelje i ne smeta, jer ste sebi vreme popunili dovoljnim brojem društvenih aktivnosti. Kada je reč o zdravlju, mogući su problemi sa nervnim sistemom, plućima, crevima, rukama i ramenima.

VODOLIJA

Vas kao da ovih dana hvata veliko spremanje. Na poslu ste se latili papira i sređivanja i ne želite da odustanete od reda. Kući nastavljate istim radnim tempom. Partner je zbunjen. U vašem dnevnom rasporedu nema mesta za pauzu i predah. Kada je reč o zdravlju, izbegavajte restorane brze hrane. Mogući su problemi sa stomakom.

RIBE

Ukoliko ste aplicirali za nekakav posao ili doškolovavanje, ove nedelje biste mogli da dobijete odgovor. Još uvek pravite planove za put ili kraći odmor koji vam postaje neophodan. Kada je reč o ljubavi, sledi lepo druženje sa partnerom, sa mnogo zanimljivih tema. Idealno je vreme za bavljenje sportom. Kako niste disciplinovani, da bilo bi dobro da počnete da trenirate sa prijateljima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro