Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci, imate brojne prilike za flert! Rakovi, očekuje vas rasprava sa voljenom osobom!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Imate utisak da ne možete sasvim da se oslonite na svog poslovnog partnera. Na polju ljubavi imate određene kočnice iako je voljena osoba uložila veliki trud da ih zaobiđe. Kada je u pitanju zdravlje postoje naglašeni problemi sa urogenitalnim traktom koji je u ovoj fazi kod vas osetljiv. Ipak, predstavljeni ste kao jaki i izdržljivi pa ne biste trebali da imate veće tegobe.

BIK

Pred vama je veliki broj poslovnih obaveza ali vi veoma lako izlazite na kraj sa tim. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas veoma prijatna komunikacija sa osobom koju volite. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate neke značajne probleme ili smetnje. Osećate se dobro, organizam vam je jak i imate dovoljno energije za sve. Prija vam bavljenje sportom.

BLIZANCI

Moguće je da ste malo opterećeni nekim brigama kada je u pitanju poslovno polje. Ljubavna situacija može da bude veoma zanimljiva, imate brojne prilike za flert. Povedite računa o mogućim problemima vezanim za kosti, leđa, kičmu kao i o mogućim tegobama sa ručnim zglobovima. U ovoj fazi bi lako mogao da vas zadesi nedostatak kalcijuma u organizmu.

RAK

Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da se nadate značajnim pomacima i poboljšanju. Na polju ljubavi vas očekuje manja rasprava sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje treba da povedete računa jer ste prilično osetljivi. Podložni ste upalnim i bolnim stanjima, kao i povišenoj temperaturi. Mogući su i problemi sa glavoboljom i zuboboljom.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Moguć je uspeh na kraćem putovanju iako na početku okolnosti ne izgledaju baš sjajno. Kada je u pitanju ljubav, opterećeni ste nekim dešavanjima i problemima iz prošlosti. Nije vam sjajan period na polju zdravlja, pa je preporuka da budete veoma pažljivi. Nemojte da se forsirate previše i potrudite se da nađete dovoljno vremena za odmor. Posetite lekara.

DEVICA

Okrenuti ste dešavanjima na polju finansija i važno vam je da realizujete svoje zamisli. Ljubavna situacija bi mogla da bude veoma zanimljiva, može se pojaviti neka osoba iz prošlosti. Povedite računa o mogućim manjim problemima sa štitnom žlezdom ili hormonima. Ako niste skloni takvim tegobama, ne treba da brinete jer nemate naglašene veće smetnje na polju zdravlja.

VAGA

Moguće je da niste dovoljno skoncentrisani na polje posla i da se okrenuti više privatnim dešavanjima. Na polju ljubavi vas očekuje jako lepa situacija sa jednom zanimljivom osobom. Kada je u pitanju zdravlje postoje naznake za manju, prolaznu malaksalost ali nema većih tegoba. Izbegavajte preteran unos šećera jer ste u ovom periodu pomalo skloni gojenju.

ŠKORPIJA

Iako vam to inače nije svojstveno, kao da vam sada nedostaje inicijative na poslovnom planu. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete da će vam se pojaviti jedna veoma strastvena osoba. Na polju zdravlja nema naglašenih ozbiljnih problema fizičke prirode ali se može reći da ste emotivno malo uznemireni ili
da ste podložniji stresu nego ranije.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Mnogo se oslanjate na svoje saradnike, jedan deo posla biste trebali i sami da obavite. Ljubavna situacija može biti zanimljiva ukoliko vam se dopadaju Vaga ili Ovan. Povedite računa o mogućim manjim problemima vezanim za osetljive noge, kolena, nožne zglobove ili stopala. Osim toga nema naglašenih drugih smetnji pa možete da se opustite i da uživate.

JARAC

Komunikacija sa vašim nadređenim se može poboljšati u trenutnoj fazi, pa iskoristite to. Na polju ljubavi možete da očekujete pozitivna dešavanja i stabilnu situaciju. Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da brinete previše. Moguće je i da će vam doći rešenje za neki hroničan problem koji vas je mučio. Jaki ste i izdržljivi pa vam ništa ne predstavlja opterećenje.

VODOLIJA

Iznenadna ponuda iz inostranstva može biti veoma povoljna za vas. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete burna dešavanja i razne avanture ukoliko ste slobodni. Na polju zdravlja postoje naglašeni manji problemi vezani za jetru, žuč, pankreas. Ako ste imali neke simptome koji upozaravaju, javite se svom lekaru. Generalno smanjite unos masnoća i alkohola.

RIBE

Možete da očekujete veoma pozitivne finansijske rezultate tokom ovog perioda. Ljubavna situacija je kod vas veoma zanimljiva, možete lako osvojiti osobu koju želite. Ovaj period vam je povoljan i za zdravlje, pogotovo ako ste u prethodnoj fazi primenili neki novi tretman- sada će se videti rezultati. Imate mnogo unutrašnje energije i regenerišete se dosta brže i lakše nego pre.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro