Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci, flert i zanimljiva dešavanja na ljubavnom planu! Strelčevi, početak ljubavne avanture

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog: Ruža Ružanović – od 25.09. do 02.10. 2019.

Saznajte šta su planete pripremile za vaš znak za ovu nedelju i spremni dočekajte sve izazove i šanse za uspeh. Ne propustite ono što vas čeka!

——————– Sponsored ——————–

OVAN

Pred vama je povoljna nedelja u kojoj ćete imati pozitivne okolnosti na svim poljima. Posao vam ide od ruke. Na polju ljubavi su moguća nova zanimljiva poznanstva i avanture. Zdravstveno se osećate jako dobro i puni ste energije. Pred vama je faza u kojoj ćete imati dosta snage i prijaće vam da se bavite sportom.

BIK

Možete da očekujete da ćete na polju posla da ostvarite važne pomake. Poboljšanje finansija ide kroz privatni posao. Na polju ljubavi ste zadovoljni i sigurni pored svog partnera. Kada je u pitanju polje zdravlja očekuje vas period u kojem ćete imati tegobe vezane za probavni sistem kao i za donji stomak.

BLIZANCI

Uspećete da realizujete promene koje želite da postignete na polju posla. Pred vama je jako povoljan period. Na polju ljubavi ćete imati zanimljiva dešavanja i flert. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati manje hronične smetnje sa sinusima, plućima i disajnim putevima generalno.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Očekuje vas period u kojem ćete imatipozitivne preokrete na polju finansija i posla. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke manje nesuglasice sa voljenom osobom. Na polju zdravlja su mogući problemi sa štitnom, hormonima, promenama raspoloženja ali i sa apetitom i probavnim traktom takođe.

LAV

Izbegavajte donošenje novih poslovnih odluka dok vam se mišljenje o nekim stvarima ne bude razbistrilo. Očekuje vas period u kojem ćete imati nova ljubavna dešavanja sa starim partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, problemi vas očekuju sa srcem, kardiolog bi mogao adekvatno da vas posavetuje. Idite na redovne kontrole.

DEVICA

Pred vama je period u kojem vam neće biti ni malo lako da definišete poslovne odluke i ciljeve. Na polju ljubavi vas očekuje tajna veza u kojoj ćete biti malo nezadovoljni. Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas period problema sa cirkulacijom, srcem ali i sa štitnom žlezdom i stopalima takođe.VAGA

Pred vama je faza u kojoj ćete imati stabilnu situaciju na poslu. Možete da očekujete dobre okolnosti i to da će faktor sreće imati veliki uticaj na vas. U ljubavi ste zadovoljni. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa mišićima, tetivana, sklonost ka manjim povredama pa povedite računa o tome.

ŠKORPIJA

Očekuje vas period u kojem ćete imati poslovne promene, pa je važno da budete skoncentrisani na lični napredak. Na polju ljubavi vas očekuje faza stabilnosti u kojoj neće biti promena. Kada je u pitanju zdravlje se dobro osećate,nemate probleme i puni ste energije i snage. Ova faza vam je jako povoljna.

STRELAC

Izbegavajte preterano opterećivanje poslom jer je ovo period u kojem treba da budete maksimalno opušteni. Na polju ljubavi vas očekuje početak slobodne veze ili avanture. Na polju zdravlja vas očekuje povoljan period u kojem ćete imati poboljšanje, oporavak iregeneraciju. Rešavate probleme iz prošlosti.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Mpžete da očekujete veliki obim posla ali kada budete sve uspeli da završite bićete veoma zadovoljni rezultatima. Na ljubavnom planu vas očekuje stabilna atmosfera. Kada je u pitanju polje zdravlja možete patiti od hroničnih problema kao i od poteškoća vezanih za varenje i organe za reprodukciju.

VODOLIJA

Izbegavajte rizike na poslovnom polju. Neko novo partnestvo vam se ubrzo smeši. Očekuje vas period u kojem ćete biti veoma okrenuti ljubavnim igricama i zadovoljstvima. Na polju zdravlja su mogući problemi sa bubrezima kao i problemi sa urogenitalnim traktom. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

RIBE

Pred vama je period u kojemn ćete biti generalno zadovoljni stanjem na vašem polju finansija. Možete da očekujete i da će vam voljena osoba pružiti emotivnu stabilnost. Na polju zdravlja vas očekuju  manje smetnje vezane za krvotok ali i za jetru, žuč. Idite na redovne lekarske kontrole i pazite na sebe.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro