Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi, upoznaćete nekoga preko prijatelja ili poznanika! Blizanci, muči vas poslovna neizvesnost

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte šta su planete pripremile za vaš znak za ovu nedelju i spremni dočekajte sve izazove i šanse za uspeh. Ne propustite ono što vas čeka!

——————– Sponsored ——————–

OVAN

Prati vas usporena poslovna situacija tokom praznika. Nećete imati mnogo obaveza. U ljubavi može da vam se desi neka tajna veza. Na polju zdravlja ćete biti skloni problemima sa nesanicom, ali i sa padom energije, hroničnim umorom kao i tegobama vezanim za cirkulaciju i srce.

BIK

Možete da očekujete opuštenu atmosferu na polju posla. Slavite praznike i ne opterećujete se poslom. Ljubav bi mogla da vam dođe preko prijatelja ili poznanika. Na polju zdravlja vas očekuje solidna situacija. Dobro se osećate u svojoj koži generalno ali vam nije povoljan period za preterano naprezanje.

BLIZANCI

Vama stoji neka neizvesnost u vezi posla, muči vas to što nemate konkretna rešenja. Na polju ljubavi imate nepoverenje u voljenu osobu i zato postajete nekako distancirani. Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o mogućim problemima sa leđima i kičmom i nemojte da podižete težak teret.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Moguće je da ćete imati neke velike poslovne planove koji vam se odlažu za period posle praznika. U ljubavi vam je moguća neka veza na daljinu koja nosi mnogo romantike. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj možete imati neke čudne simptome ili pogrešne dijagnoze pa povedite računa o sebi.

LAV

Imaćete dosta troškova tokom ovog perioda i nećete biti preterano zadovoljni finansijama. Kada je u pitanju polje ljubavi, očekuje vas neizvesna situacija sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete biti skloni problemima sa urogenitalnim traktom. Izbegavajte alkohol i sve poroke.

DEVICA

Možete da očekujete da ćete na polju posla imati nestabilno stanje. Neki dogovor neće biti ispoštovan. Na polju ljubavi imate nedoumice u vezi partnera koji se čudno ponaša. Kada je u pitanju zdravlje moguće je da ćete biti skloni alergijama ili nekim problemima sa disajnim putevima takođe.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Iako su praznici pred vama, dosta posla i obaveza imate a manjak motivacije da im se posvetite. Na polju ljubavi vas očekuje neka tužćna faza ili udaljavanje od partnera. na polju zdravlja imate dosta problema takođe. Pad imuniteta može da vam bude prilično naglašen kao i problemi sa varenjem takođe.

ŠKORPIJA

Mnogo slobodnog vremena je ispred vas, tokom praznika vas očekuje uživanje na svim poljima. Kada je u pitanju ljubav, opijeni ste zanosom sa osobom do koje vam je stalo. Sa zdravljem bi generalno trebalo sve da bude uredu kod vas. Nemate naznake za bilo kakve veće promene na ovom polju sada.

STRELAC

Kada je u pitanju posao, moguće je da ćete imat neke sitne probleme u ovoj nedelji. Na polju ljubavi priželjkujete važne promene sa osobom do koje vam je stalo, maštate o zajednici. Kada je u pitanju zdravlje skloni ste problemima sa bešikom, grudnim košem kao i sa jajnicima i donjim stomakom.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Očekuje vas period u kojem ćete planirati sklapanje novih poslovnih kontakata. Na polju ljubav vas očekuju manji problemi u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Što se tiče zdravlja, bićete skloni tegobama koje su vezane za prehladu, viruse, grip kao i za probleme sa disajnim putevima.

VODOLIJA

Očekuje vas poboljšanje na polju finansija ali i neki troškovi zatim. Kada je u pitanju ljubavm sada vam je jako teško da ostvarite neku stabilnu i ozbiljnu vezu. Na polju zdravlja su mogući hormonalni problemi, kao i tegobe sa štitnom žlezdom ili grlom koje bi takođe moglo da vam bude osetljivo.

RIBE

Na polju posla nije povoljna nedelja za vas pa bolje da se uzdržavate od novih odluka. Kada je u pitanju ljubav imate utisak da voljena osoba ne može sve vaše želje da ispuni. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati tegobe sa glavoboljama, očima, sinusima ali i mogućom vrtoglavicom.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro