Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi, pritisak na poslu se smanjuje! Škorpije, posebno ste osetljive u ovom periodu!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Povedite računa da ulazite u velika očekivanja kada je u pitanju posao jer biste mogli da budete veoma razočarani. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada se nažalost ne odvija u pravcu u kom ste želeli. Kada je u pitanju kardiovaskularni sistem, mogući su manji problemi, pa budite oprezni. 

BIK

Pritisak pod kojim ste funkcionisali na poslu se postepeno smanjuje ali još uvek nije sve sasvim mirno. Povoljan je period ako ste zauzeti, možete očekivati prijatne trenutke sa partnerom. Na polju zdravlja je nervni sistem naglašen kao osetljiv, skloni ste povredama ali i grčevima u mišićima. Povećajte unos magnezijuma.

BLIZANCI

Poslovna situacija protiče mirno, akcenat je pogotovo na saradnji sa inostranstvom. Ukoliko ste slobodni, početak nove, ozbiljne veze je na pomolu. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete sasvim solidnu situaciju. Imate jak organizam i otporni ste na viruse i bakterije. Ipak, sa kičmom su mogući manji problemi.

RAK

Povoljan je period za vaše polje posla, pogotovo početkom ove nedelje. U ljubavi je situacija stabilna, iako je kod vas prisutna neka nervoza. Upravo zbog nervoze, mogući su manji zdravstveni problemi. Vodite računa pre svega o krvnom pritisku i problemima koji bi mogli biti uzrokovani time.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Napet i stresan period za vas, mogući su finansijski gubici, pa vam se ne preporučuje da rizikujete. Na polju ljubavi imate velikih problema sa ljubomorom. Zdravstvena situacija takođe nije na zavidnom nivou, mogući su problemi vezani za krvotok, tromb. Pored toga, jako je važno da povedete računa kada je u pitanju vaša glava.

DEVICA

Najviše ćete biti usmereni na poslovne obaveze tokom ove nedelje. Za ljubav vam ne ostaje mnogo vremena i energije. Kada je u pitanju zdravlje, predeo abdomena je osetljiv, stomak, želudac ali i grudni koš bi mogli biti “na udaru”. Pored toga što treba da vodite računa o ishrani, stvarajte zdravije navike.

VAGA

Nemojte da dopustite da zbog svoje brzopletosti napravite veće probleme na poslu. Komunikacija sa malo starijom osobom od vas vodi u pravcu početka veze. Kada je u pitanju zdravlje, nemirna psiha vam sada predstavlja najveći problem. Moguće su psihosomatske tegobe, sklonost depresiji.

ŠKORPIJA

Oni koji se bave privatnim poslom mogu da očekuju postepeno poboljšanje. Period za ljubav je stabilan, odnosi sa partnerom su sasvim solidni. Nešto ste osetljiviji tokom ove faze, pa je važno da povedete računa kada je u pitanju bešika, moguće su manje upale ili infekcije. Pored toga, postoje naznake za preteranu osetljivost kože.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Nećete imati baš najbolju komunikaciju sa poslovnim partnerom, mogući su nesporazumi. Zahlađenje u odnosu sa voljenom osobom dolazi, pripremite se za to. Povedite računa kada su u pitanju bubrezi, mogući su problemi sa pojavom peska ili kamena. Ukoliko budete primetili neke tegobe, javite se svom lekaru.

JARAC

Zabrinuti ste za svoje finansije i to vam predstavlja veliko opterećenje. Na emotivnom planu niste pronašli svoj mir i zadovoljstvo pored jedne osobe. Imunitet vam je oslabljen i niste u najboljoj formi. Ozbiljno se posvetite svom zdravlju i nemojte da se forsirate previše. Mogući su veći problemi ako ne budete pazili na sebe.

VODOLIJA

Nećete biti preterano opterećeni poslom u ovoj fazi, sve vam ide glatko. Našli ste novi prioritet u životu, a to je ljubav! Uživate u novim emocijama! Dobro se osećate u svojoj koži i odlično ste raspoloženi, zdravlje je bolje nego ranije. Važno je da nastavite da vodite računa o sebi ali i da budete umereni u svemu.

RIBE

Možete da očekujete poboljšanje na polju finansija tokom ove nedelje. Emocije su vam trenutno u drugom planu, niste dovoljno posvećeni partneru. Jako je važno da u ovoj fazi povedete računa o ishrani. Postoji veoma naglašena potreba za uživanjem, za premasnom i preslatkom hranom, a to treba da izbegavate.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro