Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi, pred je period za poslovno napredovanje! Škorpije, budite na oprezu zbog velikih očekivanja!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Možete da očekujete pomoć u vezi poslovnog projekta koji vam je važan. Kada je u pitanju ljubav moguće je zanimljivo poznanstvo sa osobom koja dolazi preko vašeg kruga prijatelja. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate veće smetnje ili tegobe. Dobro se osećate, a i vaše raspoloženje je pozitivno. Imate dosta energije u sebi- iskoristite je na pravi način.

BIK

Pred vama je izrazito povoljan period za poslovno napredovanje. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na ljubavnom planu, sa osobom koja je vaš kolega. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete neke manje hronične smetnje ali ne biste trebali da imate veće poteškoće. Ukoliko budete vodili računa o sebi, uspećete sve da prevaziđete.

BLIZANCI

Nije povoljan period za putovanje u inostranstvo, nemojte da gajte lažne nade. Na polju ljubavi su moguća veoma zanimljiva dešavanja ako ste slobodni, odgovara vam Vodolija. Povedite računa o mogućim problemima sa niskim pritiskom, nesvesticom, a moguće je i da će vas pratiti malaksalost. Pored toga, treba da imate na umu da vam umor može dosta naškoditi.

RAK

Pred vama je izuzetno povoljna faza za polje finansija, sledi vam značajno poboljšanje. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete zanimljiva dešavanja i strastvene susrete. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa urogenitalnim traktom koji vam je sada osetljiv. Pored toga, budite na oprezu i kada je u pitanju krvotok i slabija cirkulacija.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Moguće je da ćete biti suočeni sa nekim pravnim začkoljicama ili poteškoćama koje vam otežavaju da svoj posao obavljate kako želite. Na polju ljubavi vas očekuje solidno stanje. Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi vezani za osetljive kosti, kičmu, zube ili probleme sa suvom kožom. Preporuka je da posetite lekara i da se posavetujete sa njim.

DEVICA

Iako se na prvi pogled čini da nemate nikakvih problema na poslu, to baš i nije sasvim tačno. Ljubavna situacija ostaje nepromenjena tokom ove faze, kasnije vam dolazi bolji period. Povedite računa o svom zdravlju jer bi vam imunitet mogao biti oslabljen. Potrudite se da stvarate zdravije navike i više se posvetite jačanju svog organizma i imuniteta.

VAGA

Pred vama je izrazito povoljan period u kom nećete imati previše obaveza! Pravo je vreme za godišnji odmor! Na polju ljubavi imate nova dešavanja svaki dan i veoma ste uzbuđeni. Kada je u pitanju zdravlje nemate ni jedan razlog za brigu! Stanje je skoro pa idealno! Imate mnogo pozitivne energije u sebi i najviše vam prija kada ste fizički aktivni.

ŠKORPIJA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, budite na oprezu od svojih velikih očekivanja. Kada je u pitanju ljubav ne biste trebali da imate nikakve probleme sa voljenom osobom. Na polju zdravlja su moguće manje tegobe vezane za sistem organa za varenje. Pored toga, u ovom periodu možete biti skloni gojenju usled preterane konzumacije šećera, odnosno slatkiša.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Očekuje vas značajan uspeh u poslovnim pregovorima, kao i važno potpisivanje. Ljubavna situacija je veoma interesantna, imate brojne prilike za flert i uživate u tome. Povedite računa o mogućim manjim problemima vezanim za kašalj, osetljiva pluća ili sinuse. Disajni putevi vam jesu slaba tačka, pa je preporuka da izbegavate cigarete i duvanski dim.

JARAC

Vi ste autoritet u svom poslovnom okruženju, a i poboljšanje finansija vam dolazi. Na polju ljubavi možete da očekujete jako lep odnos sa svojim partnerom i stabilnu zajednicu. Kada je u pitanju zdravlje nemate nikakvih simptoma, briga ili problema. Osećate se jako dobro u svojoj koži i smatrate da su sve vaše potrebe maksimalno ispunjene.

VODOLIJA

Povoljan je period ako se bavite nekim umetničkim poslom ili ako vam je potrebna inspiracija za nove projekte. Kada je u pitanju ljubav imate velika očekivanja i nadanja da će ih voljena osoba ispuniti. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa glavoboljom koja vam se s vremena na vreme može ponavljati. Ako su simptomi učestali, javite se svom lekaru.

RIBE

Mirni ste i sigurni u svoje odluke, verujete da vam dolazi poslovni napredak u budućnosti. Ljubavna situacija deluje veoma misterozno osobama koje vas poznaju, možda stvarno nešto i krijete od njih. Povedite računa o mogućim problemima vezanim za proširene vene kao i generalno za osetljiv predeo nogu, kolena, listova, stopala itd.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro