Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi, ova nedelja vam donosi pozitivna rešenja! Lavovi, moguće je da se osećate nesigurno!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Očekuje vas nedelja tokom koje ćete imati mogućnost da ostvarite svoje poslovne planove. Nova ljubav vam dolazi ako ste slobodni. Zauzeti Ovnovi uživaju u vezi sa partnerom. Na polju zdravlja vam sledi faza u kojoj vam se mogu vratiti srčani problemi koje imate od ranije. Posavetujte se sa lekarom.BIK

Pred vama je nedelja koja vam donosi pozitivna rešenja na polju privatnog posla. Ako ste rešili da se vratite bivšoj ljubavi, u ovom periodu ćete uspeti da obnovite vašu vezu. Na polju zdravlja vam slede manji problemi koji potiču od loših navika u ishrani. Moguće je da ćete biti skloni gojaznosti u narednom periodu.

BLIZANCI

Očekuje vas period u kojem ćete želeti da menjate posao. Nov razgovor vas i vodi do nove prilike za promenu. Na polju ljubavi vam sledi dobar period za odnos sa voljenom osobom. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas faza koja donosi mogućnost za rešavanje problema. Prijaće vam da budete aktivniji.

RAK

Finansije vam idu na bolje i veoma ste zadovoljni zbog toga. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu na polju ljubavi praviti ozbiljnije planove sa emotivnim partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, sprema vam se faza u kojoj ćete biti skloni manjim problemima sa zubima. Posetite vašeg stomatologa.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Očekuje vas period koji vam donosi manje nestabilnosti i promene na poslovnom polju. Moguće je da osećate da ste nekako nesigurni u sebe. Na polju ljubavi imate probleme sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, moguće su česte glavobolje i nervoza koja vas gotovo svakodnevno prati.

DEVICA

Pred vama je period koji vam donosi manje probleme na polju posla. Nemate poverenje u ljude sa kojima sarađujete. Na polju ljubavi vam sledi romantična faza sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni manjim hormonalnim smetnjama pa povedite računa o tome.

VAGA

Kada je u pitanju posao sve vam ide po planu i možete da očekujete dobru nedelju. Kada je u pitanju ljubav, sledi vam faza u kojoj ćete u ljubavi imati zanimljiva dešavanja sa nekim od prijatelja. Na polju zdravlja vam sledi period u kojem ćete se osećati dobro. Zadovoljni ste na svim poljima sada.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ambicije. Spremni ste da napravite konkretne korake kako bi bili zadovoljni i srećni u ljubavi i imate ozbiljne planove za voljenu osobu. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati manje probleme sa kostima ili reumom, pa povedite računa o tome.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Pred vama je period koji vam donosi pozitivne okolnosti i dobra rešenja na polju posla. Kada je u pitanju ljubav, koristite prilike koje imate za flert i zadovoljni ste zbog toga. Na polju zdravlja vam sledi period koji će vam doneti manje probleme sa jetrom pa o tome treba da povedete više računa.

JARAC

Možete da očekujete da će vam se isplatiti ulaganja koja budete sada napravili. Na ljubavnom polju zahtevate maksimalnu privrženost od strane voljene osobe i posvećeni ste joj. Kada je u pitanju zdravlje, ne biste trebali da očekujete veće probleme. Prijaće vam da se bavite sportom u narednom periodu.

VODOLIJA

Možete da očekujete novu poslovnu ponudu i priliku za saradnju na ovom polju. Pred vama je period u kojem ćete u ljubavi biti spremni na ozbiljnu vezu. Kada je u pitanju zdravlje, sledi vam period koji može da vam donese manje probleme sa kožom. Posavetujte se sa vašim dermatologom oko svega.

RIBE

Pred vama je period koji donosi poslovne promene. Moguće je da ćete morati da ulažete mnogo energije za posao. Očekuje vas ljubavna stagnacija koja vam unosi osećaj nezadovoljstva. Na polju zdravlja vam sledi period u kojem ćete imati sklonost ka manjim upalama. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro