Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi, očekuju vas neke emotivne promene! Ribe, pred vam je zanimljiva i pozitivna situacija!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Posao vam je dobro prikazan tokom ove nedelje. Spremni ste da svima pokažete da ste ponosni na svoj rad. Voljena osoba se oslanja na vas i kada joj je dobro ali i kada ima neke probleme. Iskoristite ovu nedelju kako biste se maksimalno udaljili od svih stresova kako bi vam zdravlje bilo bolje.

BIK

Niste zadovoljni situacijom na poslovnom polju i razmišljate o promenama. Očekuju vas neke emotivne promene. Moguće je da jednostavno nemate dovoljno poverenja u voljenu osobu. Prilično ste malaksali i umorni. Izbegavajte preterano naprezanje i veliku aktivnost. Dajte sebi vremena za odmor.

BLIZANCI

Pred vama je period u kom će vaša kreativnost biti na ceni. Spremni ste da date sve od sebe kako bi posao unapredili. Sa voljenom osobom imate prepirke oko nekih svakodnevnih stvari koje vas nerviraju. Problemi sa probavom su mogući kod vas. Pazite šta jedete. Moguće je da ćete biti podložni stomačnom virusu.

RAK

Pokažite da ste spremni da date sve od sebe da se poslovni problemi reše u narednom periodu. Situacija na polju ljubavi je stabilna i zadovoljni ste odnosom koji imate sa svojim partnerom. Povedite računa o alergijama. Bićete skloni nekim manjim tegobama i novim reakcijama pa bi trebalo da se pazite.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Očekuje vas dosta poslovnih obaveza i potrebno je da date sve od sebe kako biste ih završili u predviđenom roku. Ukoliko ste slobodni pred vama je period u kom ćete imati mnogo novih dešavanja. Povećajte unos vitamina i minerala. Važno je da pazite na svoje zdravlje i da se potrudite da ojačate imunitet.

DEVICA

Nema naznaka za veće poslovne promene, očekuje vas generalno mirno stanje. Nećete imati ni previše obaveza. Na polju ljubavi možete da očekujete priliku za flert sa jednom osobom koja će vas svojim pristupom očarati. Manji problemi sa glavoboljom su mogući kod vas. Potrudite se da izbegavate stresne okolnosti.

VAGA

Ukoliko se bavite privatnim poslom očekuju vas važne promene tokom narednog perioda. Još uvek tragate za onom pravom ljubavi! Pred vama je dug put do poznanstva sa osobom koja vam odgovara sasvim. Pazite na svoju telesnu težinu jer ćete u narednom periodu biti skloni gojenju više nego inače. 

ŠKORPIJA

Moguće je da vaša motivacija nije baš na najboljem nivou i da imate neke probleme po tom pitanju. Postali ste prilično pasivni u kontaktu sa voljenom osobom. Iz njenog ugla deluje kao da ste počeli da gubite interesovanje. Mogući su bolovi u grlu. Podložni ste prehladi, infekcijama. Posetite vašeg lekara.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Moguće je da vam očekivanja na poslovnom planu nisu sasvim ispunjena i da ozbiljno razmišljate o promeni posla. Niste baš sigurni u svoje emocije i imate problem da po tom pitanju dođete do stabilizacije i važnih odluka. Gubitak apetita je naglašen kod vas usled stresa koji osećate svakodnevno. 

JARAC

Niste dovoljno skoncetrisani pa lako možete da pravite greške na poslovnom planu. Osećate se dobro kada ste sa voljenom osobom i planirate da uskoro pokrenete temu vezanu za brak i porodicu. Problemi sa niskim pritiskom su naglašeni kod vas pa vam dan nije povoljan za preteranu aktivnost. 

VODOLIJA

Pokušavate da dođete do nekih informacija koja vam za posao mogu biti od velikog značaja. Nemojte da očekujete velike promene na polju ljubavi jer vam one još ne dolaze. Potrebno vam je više sna. Izdvojite više vremena za sebe danas i bolje ćete se osećati. Nije vam povoljan dan za naprezanje.

RIBE

Imate dobre namere prema svojim kolegama i trudite se da sa svima zadržite dobar odnos. Novo poznanstvo vas očekuje. Možete da očekujete veoma zanimljivu i veoma pozitivnu situaciju na ljubavnom planu! Osetljiv predeo zglobova je naglašen kod vas. Možete biti skloni manjim povredama, istegnućima, uganućima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro