Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi, očekuje vas novo poznanstvo i zbližavanje

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte šta su planete pripremile za vaš znak za ovu nedelju i spremni dočekajte sve izazove i šanse za uspeh. Ne propustite ono što vas čeka!

——————– Sponsored ——————–

OVAN

Pred vama je povoljna nedelja u kojoj ćete veoma lako rešavati zaostale poslove i sve obaveze koje vam stoj nad glavom. Ako ste u vezi očekuje vas jako lep period i puno romantike. Kada je u pitanju polje zdravlja očekuju vas mogući problemi koji mogu da budu vezani za srčani sistem, krvne sudove, povišen pritisak itd.

BIK

Moguće je da ćete na polju privatnog posla imati neke neočekivane promene, ali će se sve na kraju završiti kako treba. Na polju ljubavi vas očekuje novo poznanstvo i zbližavanje. Kada je u pitanju polje zdravlja očekuje vas period u kojem možete da imate manje poteškoće sa bešikom i probavnim traktom, stomakom.

BLIZANCI

Očekuje vas novo poslovno putovanje na kojem možete biti veoma uspešni. Spremni ste da napravite dobre promene. Kada je u pitanju ljubav, rešićete probleme u komunikaciji sa partnerom. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi sa rukama, šakama, zglobovima i tome sl. Pazite se mogućih promena.

RAK

Očekuje vas period u kojem ćete imati pokretanje novih dešavanja na polju posla. Polje zarade vam ide u jednom boljem pravcu. Na polju emocija vam vlada stabilno stanje. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme sa glavoboljom, očima, osetljivim sinusima i osetljivim predelom glave.

LAV

Pred vama je period u kojem nećete imati dobre poslovne prilike, pa možete da budete malo razočarani. Na polju ljubavi vas očekuje manja svađa sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa vidom, tegobe vezane za visok pritisak kao i bolovi u donjem delu leđa pa o tome povedite računa.

DEVICA

Nemojte da planirate važne poslovne promene tokom ove nedelje je rmože biti komplikacija. Na polju ljubavi vas očekuje faza u kojoj ćete imati neku nsigurnost i nepoverenje u partnera. Očekuje vas period u kojem možete da imate manje zdravstvene probleme zbog lose cirkulacije kao i tegobe sa venama i nogama.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Očekuje vas mina atmosfera na polju posla. Možete da se nadate da ćete ostvariti svoje kratkoročne ciljeve. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem ćete imati novo poznanstvo. Kada je u pitanju zdravlje trebalo bi da se oseate generalno dobro. Nisu vam naglašeni novi veći problemi na ovom polju.

ŠKORPIJA

Očekuje vas period koji je važan za vaš posao, imaćete ključne promene i dešavanja koja će vam biti od većeg značaja. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiv susret sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje očekuju va smanje poteškoće vezane za nedostatak minerala i vitamina u organizmu koji treba da nadoknadite.

STRELAC

Možete da se nadate pozitivnim rešenjima na poslovnom polju. Pred vama je period u kojem će sreća biti na vašoj strani. Na polju emocija imate brojne avanture i zanimjiva dešavanja. Kada je u pitanju polje zdravlja očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke poteškoće vezane za jetru, žuč i probleme sa krvotokom.

JARAC

Pred vama je period u kojem ćete imati poboljšanje finansija i sreću na polju posla. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas početak veze sa osobom sa kojom ćete imati jaku povezanost. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati manje poteškoće sa probavnim traktom, debelim crevom i stomakom.

VODOLIJA

Pred vama je period u kojem ćete uspeti da ostvarite bitan pomak na polju posla i da potpišete neke važne ugovore. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa osobom sa kojom ćete ostati na duže staze. Kada je u pitanju polje zdravlja očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje probleme sa alergijskim reakcijama na koži.

RIBE

Očekuje vas period u kojem ćete imati manje poslovne probleme i dosta obaveza. Kada je u pitanju polje ljubavi, očekuje vas faza u kojoj nećete biti spremni za ozbiljnu vezu. Na polju zdravlja vas očekuju problemi zbog pada imuniteta, poteškoće sa krvnom slikom kao i mogući povratak hroničnih tegoba.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro