Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi, novo poznanstvo je pred vama! Lavovi, osećate zahlađenje u vezi

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte šta su planete pripremile za vaš znak za ovu nedelju i spremni dočekajte sve izazove i šanse za uspeh. Ne propustite ono što vas čeka!

——————– Sponsored ——————–

OVAN

Nije vam preterano povoljna ova nedelja kada je u pitanju posao. Mogli biste da budete brojnim komplikacijama skloni. Na polju ljubavi nesporazumi i monotonija sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas problemi zbog pada imuniteta. Osetljiv vam je nervni sistem kao i stomak i želudac.

BIK

Moguće je da ćete na polju posla biti skloni rizicima koji će vam potom doneti neke komplikacije. Kada je u pitanju polje ljubavi, novo poznanstvo je ispred vas. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi sa očima, vidom, tegobe vezane za ukočenost u donjem delu leđa su takođe naglašene.

BLIZANCI

Prilično loša koncentracija vas prati tokom cele nedelje. Na poslu nećete biti preterano motivisani. Kada je u pitanju ljubav očekuju vas nesuglasice sa voljenom osobom. Na polju zdravlja ste skloni problemima sa organima za varenje, a može da vas muči i osetljiva bešika, kao i problemi sa jajnicima.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Imaćete potrebu da neke stvari razjasnite kada se radi o poslu, ali vam to ne polazi za rukom. Niste spremni za nova ljubavna poznanstva i prati vas neki manji pad samopouzdanja. Na polju zdravlja ste skloni problemima sa grlom, sinusima, moguća je prehlada, infekcije i upalna stanja, kao i problemi sa bakterijama.

LAV

Iako ste planirali da na polju posla ostvarite poboljšanje, za sada još nema dobrih vesti na koje čekate. Na polju ljubavi osećate zahlađenje u odnosu sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje mogući su poremećaji ishrane i problemi sa apetitom. Jedete ili previše ili premalo, idete iz krajnosti u krajnost.

DEVICA

Nije vam povoljna ova nedelja, pa na poslovnom polju dosta toga može da ide neočekivanim tokom. Kada je u pitanju ljubav, osećate da polako gubite emocije ka partneru. Na polju zdravlja ste skloni raznim tegobama, glavoboljama, problemima vezanim za umor, malaksalost i promenljiv pritisak.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Očekuje vas period u kojem ćete imati poslovne probleme zbog protivnika koje imate na ovom polju. U ljubavi teško nalazite stabilnost jer nemate poverenja u suprotni pol. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuju vas problemi sa nesanicom, krvotokom, kao i tegobe koje su vezane za stres i depresiju.

ŠKORPIJA

Na polju posla za sada nemate veće promene i generalno vas očekuje mirno stanje. Kada je u pitanju polje ljubavi, zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Na polju zdravlja vas takođe očekuje solidna nedelja u kojoj ne biste trebali da imate veće probleme. Sudbina je na vašoj strani sada.

STRELAC

Imaćete neke probleme po pitanju poslovnog odnosa sa nadređenima ove nedelje. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem ćete imati osećaj usamljenosti i udaljenosti. Kada je u pitanju zdravlje, možete da budete skloni problemima sa kičmom, leđima, kostima. Povećajte unos kalcijima.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Pred vama je period u kojem ćete na poslovnom polju lakše rešavati probleme nego do sada. Kada je u pitanju ljubav, moguće je zanimljivo novo poznanstvo i neka avantura. Na polju zdravlja vas ne očekuju problemi. Prijaće vam da budete aktivni, da se bavite sportom i svojim hobijima.

VODOLIJA

Očekuje vas period u kojem ćete imati neke brige po pitanju finansija, ali ćete uspeti da ih rešite. Kada je u pitanju ljubav, ljubomora i sumnje narušavaju odnos sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete u većoj meri biti skloni problemima sa debelim i slepim crevom, kao i sa pankreasom.

RIBE

Moguće je da na poslu imate probleme jer druga strana ne poštuje dogovor koji je sklopljen. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa osobm koja će vam pokazati svoju nežnost i emocije. Kada je u pitanju zdravlje povedite računa o alergijama ali i o mogućim problemima vezanim za nizak pritisak.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro