Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi, nova ljubav vam dolazi u narednom periodu! Vage, imate neke tajne pred partnerom i to vam otežava stvari!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Mogli biste da donesete neke poslovne odluke koje nisu sasvim racionalne. Kada je u pitanju ljubav dolazi do značajnog zahlađenja odnosa između vas i voljene osobe. Na polju zdravlja vas očekuje pad imuniteta, problemi sa krvnom slikom i anemijom. Skloni ste virusima i infekcijama. Posetite lekara.

BIK

Možete da očeekujete nešto manje obaveza na poslovnom polju a nešto više prilika za odmaranje. Nova ljubav vam dolazi u narednom periodu. Kada se radi o zdravlju možete da budete skloni manjim srčanim problemima ali generalno nema naznaka za to da ćete imati neke veće tegobe. Posvetite se sebi i odmarajte u ovom periodu.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete tokom ove nedelje imati neke probleme sa koncentracijom što bi moglo da vas ometa na polju posla. Kada je u pitanju ljubav imat eneku tugu. Na polju zdravlja su naglašeni problemi sa organima za varenje, osetljiv stomak, osetljiv želudac i potešoće vezane za probavni trakt pa se potrudite da pazite na ishranu.

RAK

Dogovori koje sada budete sklopili na polju posla kasnije mogu da se menjaju. Na polju ljubavi va sočekuje konfuzija u komunikaciji sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi sa alergijama, sa otežanim disanjem, kašljanjem i generalno problemi sa respiratornim sistemom. Posetite vašeg lekara.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Očekuju vas promene na polju finansija, moguće je da ćete imati neke troškove koji će vam pokvariti raspoloženje. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas stabilno stanje bez promena. Na polju zdravlja su mogući problemi sa grlom, prehladom ali isto tako i problemi koji se vezuju za lošu ishranu. Najbolje bi bilo da se posavetujete sa nutricionistom.

DEVICA

Moguće je da ćete imati neke loše vesti koje će vam pokvariti raspoloženje kada je u pitanju posao. Na emotivnom planu tražite podršku od voljene osobe, ne možete sve sami. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete probleme sa niskim pritiskom, glavoboljom i otežanja koja se vezuju za malaksalost i umor.

VAGA

Moguće je da vam neće biti lako da se izborite sa svim poslovnim komplikacijama u ovom periodu. Kada je u pitanju ljubav imate neke tajne pred partnerom i to vam otežava stvari. Na polju zdravlja su naglašeni problemi sa cirkulacijom, kao i problemi sa stopalima i srcem. Oko svega se na vreme posavetujte sa vašim lekarom.

ŠKORPIJA

Tokom ovog perioda ćete imati manje nesuglasice i nesporazume sa saradnicima. Kada je u pitanju ljubav nije povoljan period jer ne pokazujete lako svoja osećanja. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate veće probleme. Jedino što vas muči jeste stres koji bas opterećuje pa biste neke simptome mogli da imate psihosomatski.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Na polju posla vas očekuju promene koje vam se neće svideti, ovaj period vam nije povoljan. Na polju ljubavi će doći do neke udaljenosti između vas i voljene osobe. Kada je u pitanju zdravljepred vama su problemi sa kičmom, bolovi u leđima, mogući problemi vezani za ukočenost itd. Povedite računa o svom zdravlju.

JARAC

Imaćete mogućnost da odete u inostranstvo ili da nađete posao negde van granica. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete da će vam prijati samoća u ovoj fazi. Na polju zdravlja vas očekuju mogući manji problemi sa osetljivim kolenima, zglobovima i noge vam generalno mogu biti slaba tačka pa se čuvajte padova i bilo kakvih povreda.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete rešiti pitanje nekog kredita ili pozajmice na način koji vam odgovara. Na polju ljubavi imate dosta zamerki koje upućujete svom partneru. Kada je u pitanju zdravlje možete da budete podložni problemima sa urogenitalnim traktom, moguće su neke upale, infekcije i problemi pa se javite lekaru.

RIBE

Pred vama je faza u kojoj biste mogli da imate neke poteškoće koje se vezuju za partnerske odnose u poslu. Ljubavno stanje je bolje, voljena osoba vam je posvećena više nego pre. Kada je u pitanju zdravlje možete biti skloni problemima sa alergijskim reakcijama, hormonalnim smetnjama kao i problemima sa kožom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro