Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi, imaćete više novih poznanstava! Škorpije, zanimljiva ljubavna situacija

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog Ruža Ružanović

OVAN

Očekuje vas nešto lošija organizacija poslovnih aktivnosti, pa su mogući manji problemi na ovom planu. Ljubavna situacija je u kraćem zatišju jer se ne osećate spremnim za vezu. Povedite računa o svom zdravlju generalno jer vam ovaj period nije baš sjajan. Podložni ste problemima, organizam vam je osetljiv.

BIK

Na poslovnom planu nećete imati veće promene ili probleme tokom ovog perioda. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete više od jednog novog poznanstva. Na polju zdravlja su naglašeni manji problemi koji mogu biti vezani za nervni sistem. Povećajte unos magnezijuma. Pazite i na srce.

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da vas čeka više komplikacija nego što ste mislili da hoće. Na polju ljubavi imate stanje zbunjenosti, lošu komunikaciju sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, pre svega vam je osetljiv probavni trakt i organi za varenje generalno. Vodite računa o ishrani.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Nije povoljan period za kraća putovanja niti za bavljenje trgovinom ili komunikacijom. Ljubavna situacija je komplikovana, pogotovo ako ste bili neiskreni prema partneru. Povedite računa o mogućim problemima vezanim za osetljivo grlo i sinuse. Skloni ste manjim upalama ili prehladi. Povećajte unos vitamina.

LAV

Oscilacije na polju finansija vam dolaze, ali sami ste donekle odgovorni za to. Kada je u pitanju ljubav ne biste trebali da imate probleme, partner je uvek tu za vas. Na polju zdravlja su moguće manje hormonalne smetnje ali ne biste trebali da imate neke ozbiljnije tegobe. Generalno se dobro osećate.

DEVICA

Očekuje vas nešto pasivnija faza na poslovnom planu, nije momenat za nove projekte. Na polju ljubavi su moguće manje komplikacije ako ste u vezi, ukoliko ste slobodni sledi poznanstvo sa Rakom. Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi vezani za glavobolju, vrtoglavicu i malaksalost. 

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Nećete imati previše obaveza. Očekuje vas sasvim dovoljno vremena da se posvetite ravoju svojih ideja. Ljubavna situacija je interesantna jer pokušavate da osvojite jednu neobičnu osobu. Povedite računa o mogućim problemima sa cirkulacijom, kao i o osetljivim stopalima. Moguća je i nesanica.

ŠKORPIJA

Prolazi vas naporna faza u kojoj ste bili, pa sada konačno imate malo vremena za predah. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiva situacija, pogotovo ako vam se dopada Bik. Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da imate veće probleme. Moguće je da vas još uvek prate neke hronične tegobe.

STRELAC

Mogući su nesporazumi sa nadređenima, pre svega oko neke isplate ili oko novca generalno. Kada je u pitanju ljubav osećate neku teskobu kada razmišljate o voljenoj osobi. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa kičmom, zubima, kožom ili kosom… Osetljivi ste i podložni brojnim tegobama.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Ne slušate ničija naređenja i radite po svom. Najviše vam prijaju poslovi sa fleksibilnim radnim vremenom. Ljubavna situacija se ne menja jer vama prija da budete slobodni- uživate u tome. Povedite računa o manjim problemima koji vas mogu zadesiti na polju zdravlja. Pre svega izbegavajte masnu hranu.

VODOLIJA

Skloni ste donošenju pogrešnih odluka na polju finansija, pa se čuvajte gubitaka na ovom planu. Na polju ljubavi vas ne očekuju velike promene tokom ovog perioda. Kada je u pitanju zdravlje, trebali biste da budete naročito oprezni i da posebno vodite računa o mogućim tegobama vezanim za urogenitalni trakt. 

RIBE

Mogući su manji nesporazumi sa poslovnim partnerom ili saradnicima. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete veoma lepa i prijatna dešavanja sa aktuelnim partnerom. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate veće probleme… Puni ste pozitivn energije i elana, aktivnost vam prija i dobro ste raspoloženi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro