Pretraži

NE ZAOBILAZI IH STRES: Ovi horoskopski znaci nemaju kontrolu kada pođe po zlu

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ovan

Ovaj horoskopski znak je možda jedan od najnestrpljivijih i najimpulsivnijih u zodijaku. Kada se nađu u stresnim situacijama veoma često ne znaju da se kontrolišu i eksplodiraju. Ljudi koji se nalaze u njihovoj okolini bi trebalo da budu veoma pažljivi sa njima.

Škorpija

Ovom znaku su stres, nervoza i bes jedan od sastavnih delova života. Svakodnevno nailaze na problematične situacije, koje veoma brzo prerastu i pravu borbu. Lako ekrplodiraju i imaju ishitrene reakcije nakon kojih se smire. Njihov senzibilitet je takav da odmah reaguju na prvu i da moraju prvo da naprave haos, a tek onda izbroje do 10. Kako se stresna situacija bliži, tako se količina stresa i nervoze  povećava kod Škorpija.

Rak

Verovali ili ne, Rak spada u ovu grupu nervoznih znakova. Koliko god se činili emotivni, mirni i saosećajni, sa druge strane mogu biti veoma neurotični, pogotovo kada ne dobiju ono što žele. Rakovi spadaju u najnezrelije znake zodijaka zbog svoje detinjaste prirode.

Blizanci

Znak koji zauzima visoko prvo mesto jeste Blizanac. On je stalno pod stresom, i najmanja sitnica ga može izbaciti iz takta i iznervirati. Od svih znakova zodijaka Bliznaci najmanje znaju da se kontrolišu i da "iskuliraju" kada se nađu u neprijatnoj situaciji ili kada im nešto nije po volji.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro