Pretraži

NAJVIŠE VOLE SLOBODU: Ova četiri horoskopska znaka su emocionalno nedostupni

Astro
0
Photo: pixabay.com

Drugi se plaše da ne budu povređeni u vezi, pa drže ljude na distanci. Iako postoji mnogo više faktora u igri kada je reč o emocionalnoj inteligenciji, vaš horoskopski znak – i sve njegove karakteristike – mogu imati više veze s tim nego što mislite.

Neki znaci su rođeni da budu nezavisniji, emocionalno nedostupni ili slobodniji, piše Luftika.rs.

Ovde vam donosimo 4 horoskopska znaka koji su emocionalno nedostupni:

Vodolija

One često radije drže svoj javni i privatni život potpuno odvojenim. Međutim, ovakvo ponašanje ih čini udaljenim i emocionalno nedostupnim u vezi.

Oni su logični i analitčni, ali mogu delovati kao povučeni i samotnjaci. Vodolije nisu znak kome treba da se obratite kada vam je potrebno rame za plakanje.

Blizanci

Zona komfora Blizanaca, kao vazdušnog znaka, je um, a ne srce. Kada se stvari zahuktaju između Blizanaca i njihovog partnera, oni imaju tendenciju da se udalje. A šta ako se partner Blizanaca previše oslanja na njih?Tada obično zbrišu. Oni su odlični komunikatori, ali kada su emocionalno nedostupni, učiniće sve da razgovor održe površnim i laganim.

Strelac

Strelac ceni odnose ali sloboda je često njihov glavni prioritet. Kada veruju da će tuđe emocionalne potrebe ugroziti njihovu nezavisnost ili ih zadržati u zamci, povlače se ili odjavljuju.

Ali ako Strelac želi da se emocionalno poveže sa nekim i da prevaziđe strah od sputavanja, može. Potreban je samo mali pomak u perspektivi.

Jarac

Kao Jarac, imate tendenciju da zaštitite svoju emocionalnu stranu tako što ćete podići metaforički zid oko svog srca.

Jarac često uživa u vremenu nasamo i ne treba im niko zbog čega se njihov partner oseća zapostavljeno. Rešenje je da se uspostavi zdrava ravnoteža između njihovog poslovnog života i privatnih odnosa.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro