Pretraži

NAJVEĆI OSVETNICI ZODIJAKA: Ovim znakovima nikako ne treba da se zamerate

Astro
0
Photo: pixabay.com

Postoje horoskopski znakovi mogu mogu da bređu preko svega i sve oproste, a drugi osvetu planiraju i pre nego što se sukob dogodi. Osobe rođene u sledećim horoskopskim znakovima smatraju da je osveta jedina dostojna pravda za njihova povređena osećanje pa tako jednostavno zanemare izvinjenje i nastavljaju da kuju svoje planove. 

——————– Sponsored ——————–

Škorpija

Ako povredite osobu rođenu u znaku Škorpije, ona će vam jasno staviti do znanja da vas očekuje pakao. Škorpije direktnu agresiju smatraju jedinim rešenjem, a u tim slučajevima ih većinom vodi njihov povređen ego, a ne zdrav razum. 

Bik

Bikove zanimaju samo njima bitni ljudi pa se zato ne obaziru na "sitne ribe" za koje misle da su ih povredili, a oni su ih zapravo već zaboravili. Ako ako ih povredi neko njima blizak, budite sigurni da to neće ostati nerešeno. 

Jarac

Kada povredite osobu rođenu u znaku Jarca, znajte da ćete za to ispaštati ceo život. Oni ne opraštaju, sve pamte, a kada im bude najviše odgovaralo – vraćaju "milo za drago". Jarčevi ne podnose da ih neko vidi povređene pa zato vrlo brzo vraćaju svoj "zaštitni oklop" i puštaju ljutnju da ih vodi dalje. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro