Pretraži

NAJLEPŠI MOGUĆI SCENARIO: Ove znakove očekuje najveća sreća tokom vladavine Device

Astro
0
Photo: pixabay.com

Život nam stalno donosi uspone i padove, dobre i loše talase u moru očekivanja i želja, a horoskop otkriva koje znakove u narendom periodu očekuje mirno more ostvarenih snova.

——————– Sponsored ——————–

Vladavina Device počela je 23. avgusta i traje sve do 23. septembra 2019. godine. Devica je zemljani element i u njenoj prirodi je da bude prizemna, racionalna i borbena, piše Lovesensa.

Dobra strana tokom vladavine Device jeste to što ćemo imati više energije za važne životne odluke. Devica je perfekcionista, a u narendnom periodu njen uticaj je pomešan sa magijom Merkura, pa ćemo više obraćati pažnju na lepotu detalja.Očekuje vas period pojačane radne etike, napornog rada i praktičnih aktivnosti. Bićete neverovatno produktivni, pa će mnogi ostvariti veliki uspeh na polju karijere do 23. septembra 2019. godine.

Evo koje znakove očekuje najveća sreća u vladavini Device:

Bik – lepota je u sitnicama

Dragi Bikovi, u vašem životu će se dogoditi najlepši mogući scenario. Sunce prolazi kroz vašu petu kuću koja označava kreativnost i romantiku. Zračite neverovaztnom harizmom i samopouzdanjem i ovo je odličan period za ljubav, stvaranje i buđenje unutrašnjeg deteta.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Devica – srećno obnavljanje energije

Trenutno vam se događa kosmički preobražaj i obnavljanje energije. Sunce je napokon izašlo iz vaše 12. kuće i niste više pospani, uznemireni i negativni. Venera, planeta ljubavi i lepote, plovi vašim znakom, pa vas podstiče da negujete svoje emocije lepotu i dušu. Moćne planete Saturn i Pluton nalaze se u vašoj petoj kući kreativnosti i autentičnosti. To znači da imate šansu da stvorite nešto predivno i posebno.

Jarac – praktični i spremni da ostvare svaki cilj

Jarčevi su sve uložili kako bi se izborili za svoje mesto pod srećnim zvezdama i napokon su uspeli. Bićete nagrađeni za sav rad i trud koji ste uložili u prethodnom periodu. Sunce je u vašoj devetoj kući, odnosno kući edukacije, saznanja i mogućnosti. Videćete svetlo na kraju tunela i očekuje vas neverovatno lep period. Magija može da počne!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro