Pretraži

NAJGORA MANA: Ovo su 3 najljubomornija znaka Zodijaka

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ponekad, sve nas obuzme osećaj ljubomore, ali ovi znakovi definitivno u tome prednjače. Vrlo često je to zbog njihove nesigurnosti, ali i pesimizma kojem su skloni.

——————– Sponsored ——————–

Blizanci

Blizanci čvrsto sede na tronu najljubomornijih. Iako ostavljaju utisak vrlo pozitivne i otvorene osobe, Blizanci su ustvari vrlo zavidne osobe koje često smatraju da drugi ne zaslužuju to što imaju i da su oni ti kojima bi to nešto trebalo da pripadne. Skloni su ogovaranju i predrasudama, što proizlazi isključivo iz njihovog nezadovoljstva sa samima sobom.Jarac

Uprkos tome što su preostala dva znaka znatno sklonija ljubomori, postoji razlog zašto su Jarčevi na ovom spisku. Naime, njihova ljubomora najčešće se javlja kada su u vezi jer su vrlo nesigurni u sebe pa im je teško da veruju partneru. Njihove misli ih često odvedu u nezamislive scenarije zbog kojih pomišljaju koliko bi dobro bilo živeti život u tuđim cipelama. 

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Škorpija

Škorpje su vrlo posesivne osobe po pitanju ljubavi i prijateljstava. Kada pronađu dobrog prijatelja ili se zaljube, žele da provode cele dane s tom osobom i ljubomorni su na sve druge kojima oni poklanjaju pažnju. Baš poput Jarčeva, Škorpije su vrlo pesimistične pa dopuštaju svojim mislima da upravljaju njima, što je poprilično loše. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro