Pretraži

MRAČNA STRANA HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: Ovan je poznat po ljubomori, a Blizanci po impulsivnosti

Astro
0
Photo: pixabay.com

Iako se mane mogu činiti manje uzbudljivim od vrlina vašeg horoskopskog znaka, one ilustruju koliko moćna, a možda čak i lekovita, tamna strana može biti ako smo je svesni i radimo na njoj.Samo zato što se ovde spominju određene negativne karakteristike ne znači da je to trajni deo vaše ličnosti ili da treba da se promenite.

OVAN

Ovnovi su poznati po svome vatrenom temperamentu, ljubomori i nestrpljivosti. Ovan može da bude strastveni vođa, ali i strastveni borac. Ove osobine im dobro služe, ali zahtevaju svest o tome kako da reaguju u različitim situacijama i spremnosti da saslušaju drugu stranu čak i kada misle da su u pravu.

BIK

Tvrdoglavost je glavna tamna strana ovog horoskopskog znaka. Često će uraditi sve da ne skrenu sa zadatog puta, čak i kada bi mnogo bolje bilo da budu nešto fleksibilniji. Bikovi su često svojeglavi i zatvoreni, ali to ne znači da te osobine pokazuju u svakom odnosu sa drugima.

BLIZANCI

Blizanci mogu da budu nemirni i impulsivni u donošenju odluka. U jednom trenutku su kreativni i društveni, a u drugom teskobni, ozbiljni i nemirni. Ovaj vazdušnii znak veran je svom elementu, nedostaju mu koreni koje nosi zemlja i lete od jednog projekta, jednog hobija, jednog interesa ili jednog partnera do drugog.

RAK

Rakovi su skloni posesivnosti i zauzimanju previše odbrambenog stava. Odnosi koje imaju u životu za njih su jako važni, ali ponekad mogu da uplaše druge ljude ako ne zauzmu 'mekši' stav ili ako su njihove emocije previše promenljive.

LAV

Lavovi žele da znaju sve o svakome i imaju utisak da moraju u sve da budu uključeni. Za njih je važno da primete kada pokušavaju da kontrolišu situaciju koja nije njihova odgovornost, poput tuđeg života i izbora.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

DEVICA

Device moraju da paze na svoje emocionalno zdravlje. Svakodnevno preterano razmišljanje i planiranje lako može da se pretvori u brigu i teskobu. Bilo bi dobro da sagledaju širu sliku i ne zamaraju se stvarima na koje ne mogu previše da utiču.

VAGA

Vaga ceni sklad, jednakost i ravnotežu u svim aspektima svog života. Sa ovom potrebom za harmonijom, ponekad su u opasnosti da dopuste drugima da dobiju ono što žele samo kako bi održali mir. Njihov strah od turbulencija može dovesti do neodlučnosti i straha od sukoba.

ŠKORPIJA

Škorpije imaju smisla za postizanje rezultata suptilnom manipulacijom, ali najčešće to rade na način koji nije štetan za druge. Ponekad mogu da budu ljubomorni bez previše razloga, ali važno je da realno osveste situaciju u kojoj se nalaze kako do toga ne bi došlo.

STRELAC

Strelac voli slobodu i avanturu, što ponekad može da oteža održavanje bliskih prijateljstava. Ipak, ako pronađu ljude sličnih kvaliteta te će se mane pretvoriti u vrline.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

JARAC

Veze sa drugim ljudima mogu da budu teško ostvarive za Jarce ako ne kontrolišu svoju krutost u razmišljanju i tvrdoglavost, ali uz određenu svest oni mogu da budu divni i smireni partneri i prijatelji.

VODOLIJA

Iako deluju zatvoreno i hladno, oni su vrlo osetljivi ljudi kojima je potrebno neko vreme da se opuste, ali kada do toga dođe postaju neverovatni prijatelji koji vole intelektualnu i mentalnu stimulaciju. Iznad svega cene slobodu i žele da se stvari odvijaju u njihovom tempu, piše Sensa.rs.

RIBE

Ribe su vrlo osetljive i teško će im biti da čuju bilo kakvu kritiku o sebi. Uz nešto svesti o svojim emocijama, kao i o tome kakvu su podršku spremni nekome da pružei (što znači, da ne budu nečije emocionalno odlagalište), mogu da vode ispunjen i emocionalno zdrav život.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro