Pretraži

MOŽETE DA ODAHNETE: Crni Mesec nam sprema veliko olakšanje, ovo svi treba da uradimo

Astro
0
Photo: pixabay.com

Crni mesec će se pojaviti u Lavu u noći 31. jula na 1. avgust, a poseban je jer sa sobom donosi trostruku energiju – on je ujedno Mlad, Crni i Super Mesec.

——————– Sponsored ——————–

Kao da ovo nije dovoljno astro promena za jednu noć, ne zaboravite da se i retrogradni Merkur završava 31. jula.

Crni mesec je drugi Mladi Mesec koji se dešava u istom kalendarskom mesecu. Ovaj redak događaj se dešava u intervalima od 29 meseci. U zavisnosti od mesta na planeti zavisi koliku energiju ćemo osetiti.

Super Mesec nazivamo Mesec kada je najbliži zemlji, a zbog manje razdaljine vidimo ga svetlijeg i većeg nego inače.

Raličiti aspekti ovog Meseca imaće povoljan uticaj na nas.Vaš fokus će biti na sticanju značajnog bogatstva. Nasleđivanje će biti ključno: nasleđeni talenat ili materijalno porodično nasleđe biće od velikog značaja. Testiraće se i porodične vrednosti.

Iako je lepo znati da vam porodica čuva leđa, zbog uticaja Crnog Meseca može doći do nekih većih porodičnih svađa. Sa druge strane, ovo je savršeno vreme da se povežete sa članom porodice koji je daleko.

Mlad Mesec je vreme za nove početke. zato napravite planove za nadolazeći mesec i raščistite sve račune. Ovaj čista energija će biti pojačana zbog Crnog Meseca zbog čega će vaše želje i snaga izbiti na površinu.

Nećete imati samo pozitivne želje, već i neke zastrašujuće tajne. Ako vaše negativne emocije poput zavisti i mržnje dođu u prvi plan, može da usledi drama.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Budite strpljivi i dobro razmislite pre nego što započnete nešto. Ne krivite sebe zbog ovih negativnih emocija. One moraju da izbiju s vremena na vreme, a Crni Mesec će vam pomoću u tome.

Jul je bio veoma težak za mnoge, imajući na umu da smo imali dva pomračenja i retrogradan Merkur. Ali to je konačno gotovo. Ostatak godine možete da se opustite i uživate bez pritiska. Usredsredite se na svoje namere i vodite se njima.

Mlad Mesec simbolizuje proces ideje kojoj se udiše život. Zato je važno da ga pametno iskoristete. Zaboravite stavre ideje i smislite nove. Sve što vas je zadržavalo do sada će nestati.

Vodite računa o sebi i budite spremni da udahnete energiju koja nam donosi Crni Mesec. Ona će nam doneti talas promene i sada je pravo vreme da započnete nešto novo i uzbudljivo. Potrudite se da budete spremni za ovo!

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro