Pretraži

MOĆNA ENERGIJA MLADOG MESECA U VODOLIJI: Horoskop predviđa velike i dobre promene

Astro
0
Photo: pixabay.com

11. februara očekuje nas vrlo snažna energija mladog Meseca, ali i vazdušne i avanturističke Vodolije. Ona je revolucionarna, buntovna, inovativna i otvorena. Donosi nam nove ideje i ambicije, naš um je aktivan, a naša pažnja usmerena na nove ideje i pozitivne promene.

Važno je da ovu energiju kanališete u dobrom smeru! Povežite se sa svojim unutrašnjim glasom i posmatrajte u kojem polju života su vam promene i inovacije najneophodnije.Poslednji put smo ovako snažnu energiju Vodolije imali 60-ih godina, kada je svet preplavio hipi pokret koji se zalagao za mir i jednakost, za društvene i socijalne programe koji rade na dobrobit svih. Baš takvim vrednostima u duhu ljubavimira i jednokosti bićemo vođeni pod sjajem ovog mladog Meseca.

Ova energija mladog meseca može se uporediti i sa Velikom konjunkcijom koja se dogodila u decembarskom solsticiju. Vreme kada započinje novo doba Vodolije – sa različitim vibracijama i drugačijom stvarnošću.

Mlad Mesec treba da predstavlja tačku aktiviranja – vreme kada možemo da podignemo svoje vibracije, ne samo za svoje najviše dobro, već i za dobro svih na planeti. Svetla energija svakog od nas je izuzetno vredna i važna za bolji svet. Mlad Mesec nas podseća da smo mi tvorci sopstvene stvarnosti!

Sa druge strane, kada imamo niz planeta u jednom znaku Zodijaka to može prouzrokovati osećaj zbunjenosti koji nas potpuno preplavi. Osećamo se kao da hodamo kroz gustu maglu i možemo izgubiti osećaj sigurnosti.

Ova energija probudiće potrebu za odmorom i obnavljanjem vlastite energije. Napravite pauzu da napunite baterije ili obnocite svoju unutrašnju snagu. Pazite na sebe, na svoje potrebe, i ovih dana se usredsredite na opraštanje i otpuštanje mračnih senka iz prošlosti.

Iako će um biti zbunjen i maglovit, to je znak da umesto njega treba da aktivirate srce i slušajte šta vam ono poručuje.

Moć leži u ljubavi prema sebi i unutrašnjem miru. Tek kada osvestite ljubav prema vlastitom biću i postignete mir, uspećete da probudite mudrost koja vam može pokazati pravi put.

Ne verujte negativnim mislima koje se iznenada javljaju. To su samo misli i vi ih možete promeniti i preokrenuti. Misli su naša stvarnost, a samo smo mi kratori vlastite stavrnosti. prihvatite talas promena koje vam ovaj mlad Mesec donosi. Brinite o sebi, svom telu i duši kako bi vas lunarna energija lakše i slobodnije odvela do pozitivnih promena.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro