Pretraži

MOĆAN UTICAJ POMRAČENJA MESECA: Ova 4 znaka očekuju velike životne promene

Astro
0
Photo: pixabay.com

Pomračenja Meseca imaju važno značenje u astrologiji – donose turbulentne i velike promene u životu svakog od nas.

Pun Mesec u novembru i njegovo pomračenje donose vrlo moćnu energiju. Mesec je u znaku Blizanaca, pa nas očekuje snažan spoj razuma i intuicije, logike i snova.Evo kojih 4 horoskopskih znakova će najviše osetiti energiju pomračenja Meseca:

BLIZANCI

Ovo će biti prvo pomračenje u vašem znaku posle skoro 20 godina! Zbog toga ćete njegov uticaj osetite jače od ostalih znakova. Biće vam izuzetno važno da slušate svoje srce tokom ovog veoma transformativnog vremena. Već dugo ne stavljate svoje potrebe na prvo mesto. Obratite pažnju na svoje potrebe i pustite da vaše pravo JA zablista, čak i ako je vaše nebo trenutno mračno i olujno.

DEVICA

Za Device, pomračenje Meseca može biti prekretnica u radu ili na profesionalnom putu gde se mogu dogoditi najburnije promene. Vreme je da pokažete sve svoje talente koje ste do sada možda potiskivali ili skrivali. Ljudi će primetiti vaše sposobnosti, zato nemojte biti stidljivi. Vredi pokazati svoje talente i budite ponosni na sebe.

STRELAC

Strelac je znak koji ima najviše slobode od svih, tako da možete biti prilično nesigurni kada je reč o obavezivanju prema nečemu ili nekome. Ali, pomračenje Meseca može vas dovesti u položaj u kojem ćete morati da izaberete jedan put (posebno u oblasti ljubavi). Veze zahtevaju rad i lojalnost. Ako se rešite straha od vezivanja, možete uspeti. Vaša želja za avanturom neće biti zapostavljena ni na koji način zbog posvećenosti i odnosa. Jednostavno morate naučiti da s ljubavlju izražavate svoje potrebe. Otvorite svoj um i srce za nove veze.

RIBE

Pomračenje Meseca cnajviše će uticati na vašu 4. kuću, odnosno kuću doma, porodice i uspomena. Ovo je definitivno vaš najosetljiviji i najranjiviji deo. Sada biste se trebali usredsrediti na kontakt sa sobom i na smirivanje strepnji, što naravno nije lak posao. Odvojite malo više vremena za sebe – dobra hrana, udobna odeća, vaš omiljeni film … Uradite nešto što poboljšava vaše blagostanje kako biste se osećali sigurnije, pa ćete takođe moći lakše da procesirate svoje emocionalne borbe.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro