Pretraži

MLAD MESEC U OVNU: Bikovima donosi usamljenost, Devicama gubitak!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ovaj mlad Mesec sa udruženim Saturnom iz Vodolije pokreće neko novo doba. Saturn je bio u Vodoliji pre 28 godina i sada će pokrenuti nove životne tokove. Mesec iz Ovna nam daje inicijativu i neke nove pokrete, akciju, piše astrolog Željka Knežević. Kako je mlad Mesec i Sunce u sekstilu sa Saturnom iz Vodolije, onda možemo očekivati da se pokrenu isceljenja nekih starih rana koje nisu zacelile. Ako ste ih sve godine unazad držali potisnute, sada sigurno izlaze na površinu.

Kako Vodolija ne može da se nosi sa starim i nepotrebnim obrascima onda će vam laknuti kada se rešite i odbacite stare načine. Svakako da nije lako sve to uraditi ali kako rešite problem možete pokrenuti nove stvari koje su dobre i zdrave za budućnost. Možda prosto budete imali samo novi pogled na stare probleme jer Vodolija traži sve originalne nove početke.

Saturn će praviti kvadrat sa Uranom što će dodatno pojedinim osobama doneti problem koji je vezan za kompromis jer Saturn je konzervativan i ne dozvoljava da Uran ispolji svoj radikalizam. Sa ovim aspektom se ispoljava tvrdoglavost, egoističnost, ekscentričnost daleko od zdravog razuma. Moguće su iznenadne nesreće i neočekivani slučajevi.

Mlad Mesec u Ovnu je dosta aktivan, promenljiv, emotivno impulsivne prirode. On ide napred bez obzira na posledice, brzo se naljuti a brzo i zaboravi o čemu je bilo reči. Emotivno je dominantan i reakcije drugih uzima lično. Želi da ga drugi slede bez obzira što taj put može biti pogrešan ili ispravan.OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se dešava ovaj mlad Mesec što će se odraziti na vašu ličnost i ljubav. Može vam se desiti neko iskustvo koje možete pamtiti za ceo život. Sada treba da postupite ispravno, bez ega i vašeg ogromnog samopouzdanja. Sigurno je da nikad do sada niste tako nešto doživeli pa se prepustite uživanju i događaju.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u dvanaestoj kući što ukazuje na osetljivost pa emotivne reakcije mogu biti obuzete nesvesnim. Neraspoloženje i nerada komunikacija vas može dovesti do usamljenosti i neurotičnosti. Pojedini Bikovi mogu čuti neke glasine pa se naljutiti na osobu koju poznaje dugi niz godina, a koja je u stvari ljubomorna na vaš uspeh.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u jedanestom polju što je odlično da se pridružite nekim grupama, udruženjima i pokrenete nove projekte. Sada je važno da se družite, držite neke društvene aktivnosti. Mnoga druženja i okupljanja vas mogu preopteretiti pa ipak se malo i osamite da bi sve lepo isplanirali i pokrenuli za budućnost.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u desetoj kući koja je vezana za karijeru, autoritete, jednog roditelja pa bi tu trebalo nešto novo pokrenuti. Pojedini Rakovi sada mogu da budu popularni u javnosti, pa i u politici. Žene ili majka su vam velika pomoć na putu uspeha.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u devetom polju što će kod vas pokrenuti duboka emotivna filozofska opredeljenja. Mnogi Lavovi će imati potrebu za duhovnim i moralnim vrednostima u porodici i privatnom životu. Mnogi Lavovi će u ovom periodu želeti da putuju ili pokrenu neku novu filozofiju života.

DEVICA

Kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u osmom polju koje je zaduženo za psihičke i emotivne transformacije. Neke novčane transakcije će biti naglašene kao dobitak, a moguć je gubitak. Sada treba da obratite pažnju ako ulažete novac, jer je Mesec u padu u osmoj kući. Pojedine Device mogu dobiti nasledstvo. Naglašene su intuicija i spiritualnost.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Drage Vage, kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u sedmom polju partnerskih odnosa. Mnoge Vage bi mogle biti preosetljive pa kako važe za harmonične osobe, sada mogu biti eksplozivne. Bitan će im biti partner i njegova pažnja. Slobodne Vage će tražiti partnera koji ih ispunjava emotivno i da mogu mnogo da urade za njih.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u šestoj kući što će vam doneti nešto novo na zdravstvenom polju. Pojedine Škorpije mogu imati problem sa hipohondrijom i psihosomatskim bolestima. Naglašen je jak emotivni uticaj pa obratite pažnju. Moguće su i promene na radnom mestu i u svakodnevnom životu nešto novo.

STRELAC

Dragi Strelčevi, kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u petom polju ljubavi, dece, sporta, igara na sreću. Mnogi Strelčevi u ovom periodu mogu imati želju da budu voljeni dok pojedini mogu imati promene zbog nestabilnih emocija. Pojedinim Strelčevima se pokreću i ispunjavaju želje za emotivnim i materijalnim potrebama.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Dragi Jarčevi, kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u četvrtoj kući što je vezano za vaš dom, porodicu, jednog roditelja, neki novi početak u vašem životu. Kako je Saturn napustio vaš znak i naučio vas mnogo, vi sada možete nešto novo pokrenuti u svom poslu što može biti na duge staze.

VODOLIJA

Drage Vodolije kod vas ovaj mlad Mesec tranzitira kroz treću kuću komunikacije, trgovine, rodbine, okruženja, kraćih putovanja i saobraćaja pa će tu biti usmerena nova energija mladog Meseca. Ovaj Mesec vam ne dopušta da sanjarite, maštate već vas usmerava na akciju i u neke nove pregovore i dogovore za budućnost.

RIBE

Drage Ribe, kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u drugoj kući koja je zadužena za vaš kuću finansija pa će to biti bitno. Da bi bili emotivno zadovoljni, vama je potrebna materijalna sigurnost u domaćoj situaciji. Mogu se dešavati promene sa kućom nekretninom, način ishrane je takođe naglašen pa ako treba nešto promeniti, sada je pravo vreme i najpovoljnije.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro