Pretraži

MLAD MESEC U BLIZANCIMA: U narednim danima obratite pažnju na ovo!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Mlad Mesec je često simbol kraja, završetka jednog ciklusa i početak novog poglavlja.

Ispisujemo novu stranicu u romanu svog života, piše astrolog Julijana Oremović.

Bliski kontakt Merkura i Venere nam u tome pomaže. U prilici smo artikulisati svoje misli i osećaje. Izgovoriti, napisati, izraziti. U sve je upleten Neptun koji tu razigranu i veselu priču može obojiti zbunjenošću, podvojenošću, ali i zanosom koji nas udaljuje od stvarnosti.Na primer, netko vam se sviđa, dogodi se susret, uviđate da lako razgovarate, povezujete se, odlazite s te kave puni nade. U mislima vrtite buduće scenarije koji vode prema daljnjem povezivanju, ali polako.

Možda postoji nešto ispod površine što ne vidite ili ne želite videti.

Vežete se uz reči i obećanja koji nose posebnu sortu slatkoće, ali pitanje je jesu li istinite?

Obratite pažnju na govor tela, na oči. Govori li vam druga strana ono što želite čuti ili ono što jeste?

Čuvajte se tajni, manipulacija, neiskrenosti, zavaravanja i samozavaravanja. Nešto će biti nejasno, skriveno i nedorečeno. Ponekad je teže kretati se kroz maglu, ali budite strpljivi.

Osećate li stid, krivicu, želite li spasiti nekog, tužni ste jer vaša očekivanja nisu ispunjena? Obratite pažnju na sve što osećate ne samo u vreme ovog mladog Meseca, nego i u idućih nešto manje od mesec dana koliko je on na snazi.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Venera je retrogradna, dakle dobro je pričekati sa važnim ljubavnim odlukama. Dobro je očistiti prošlost da biste mogli krenuti dalje, otpustiti, oprostiti, shvatiti.

Lako je moguće da vam se u život vrati osoba koju ste "ostavili" u prošlosti, a sa kojom niste dovršili "posao", podmirili račune.

I nemojte bežati i okretati glavu od onoga što vidite i čujete. Čitajte između redova. Suočavanje je bitno jer će vas poštedeti zabluda.

Obratite više pažnje na ono što vam se događa i što vam dolazi kroz komunikaciju, medije, putovanja, odnose sa rođacima, u prometu, susedstvu i kroz učenje i obrazovne institucije.

Sunce i Mesec na 2 stepenu Blizanaca podržaće Saturn. Sjajan aspekt za izgradnju novih temelja, za ostvarenje dugoročnih ideja i planova. Saturn daje mudrost i strpljenje koji nedostaju prethodnim uticajima. Podrška može doći od starijih ili iskusnijih osoba.

I koliko god nas spolne okolnosti zbunjivale jer sada možda ne možemo doći do odgovora kojeg tražimo, oslonite se na ono što osećate u sebi. Na svoju unutrašnju mudrost, na unutrašnji glas koji je izvan vašeg uma, a koji vam daje signale i smernice šta je dobro, a šta nije dobro za vas.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro